3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Concert TR3SC: Inspira

Concert TR3SC: Inspira

  • Dijous 13 de gener
  • Sala Luz de Gas - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Jordi Lanuza, el cantautor que s'amaga darrera el nom d'Inspira, ha editat un gran disc. Després del treball "Cova Placenta" (Cydonia, 2008) i d'una gira de concerts, arriba el segon treball d'Inspira: "Escapistes" (Amniòtic Records, 2010). Un disc molt fresc i directe amb molta més llum i optimisme que l'anterior i amb uns colors i textures molt personals.

Les seves lletres oníriques i tendres acompanyen i acaronen unes composicions intimistes, càlides i preciosistes. "Escapistes" és un disc madur i treballadíssim que transpira alguns dels referents i gustos musicals de Lanuza, entre els quals hi ha cracks com Elliott Smith, Nick Drake, Beatles o Jeff Buckley. La producció i la gravació han anat a càrrec de Pau Vallvé i ha estat feta als seus Estudis MIAU.

Jordi Lanuza i Pau Vallvé han estat quatre mesos (de febrer a maig de 2010) fent un cara a cara tancats a l'estudi polint i arranjant les cançons de Lanuza i donant forma al disc. Tot i que ha estat bàsicament gravat entre Jordi Lanuza i Pau Vallvé, en els directes Inspira són una banda sòlida i rodada de cinc components amb Jordi Lanuza al capdavant. L'acompanyen Fer Acosta a les segones veus, acústica i omnichord, Cristian Diana a la guitarra elèctrica, Dario Vuelta al baix i Simon Williams a la bateria.

A "Escapistes" hi ha hagut col·laboracions molt especials com la que Enric Montefusco (Standstill) ha fet a "Onades de Nit", la que Maria Coma i Pau Vallvé han fet a "Focs i Brases" o la que Anaïs Pascual ha fet a "Moments de Cristall".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX