3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mirall sonor: Pau Riba, Carles Ribot i Les Aus
Mirall sonor: Pau Riba, Carles Ribot i Les Aus
Mirall sonor: Pau Riba, Carles Ribot i Les Aus
Mirall sonor: Pau Riba, Carles Ribot i Les Aus

Mirall sonor: Pau Riba, Carles Ribot i Les Aus

  • Sidecar - Barcelona
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El festival Mirall Sonor aterra a Barcelona amb tres de les propostes més originals, sorprenents i innovadores del panorama musical en català:

Pau Riba, amb "espectacle Ribaibal"

Astre rei, lleó del gremi, Pau Riba es revisita perquè li ve de gust. Ribaibal, doncs. Tot és a punt. Torronets, crostons, i un pinzell que guixa l'aire. Ombres xinesques de porcellana, corredisses de cargols. Tots hi sou convidats: s'admeten mames, nens i gripaus. El de Pau Riba és un concepte d'art total de la mà d'un dels grans de la cançó catalana, a més d'un retorn a les fonts per tal de revisitar l'esperit i la lletra d'algunes de les cançons que el varen fer famós: "Maria", "Braian de Cloun", "Noia de porcellana", "L'home estàtic", "La flor del taronger"... combinades amb cançons de la seva darrera producció.
Aquest és també un treball de poesia on Pau Riba va intercalant els seus versos mentre que la Memi il·lustra visualment les cançons en directe a base comentaris gràfics i grafits electroprojectats (dibuixa, retalla, bat ous, fa córrer sang, mobilitza cargols vius... ) i l'Aina incorpora el moviment interpretant algun dels temes amb elegants coreografies.
Més informació sobre Pau Riba a www.pauriba.com
I sobre l'espectacle "Ribaibal" a www.myspace.com/pauribaibal

Carles Ribot, amb l'espectacle "Llàgrimes plorant"

Aquest jove emergent s'inicia professionalment en la música com a músic de Josep Puntí i més endavant hi comparteix gira catalana amb projecte propi: l'espectacle "Llàgrimes plorant", dedicat al seu germà Adrià, al cel sigui. Un espectacle sorprenent presentat a teatres i a sales; amb el que l'empordanès s'ha posat el públic a la butxaca desde el primer moment, conseguint crítiques úniques i deixant sense paraules a la gent a l'hora de definir què carai han vist a l'escenari. I és que el panorama català s'està renovant i en Carles és un exemple d'una nova manera de fer música i presentar-la en directe amb un estil únic.
Segons David Mullor, cantant d'Ix!, Carles Ribot és, musicalment, "el fill bastard de Pau Riba", un artista sincer, original i molt singular.
Més informació sobre Carles Ribot a http://ribot.bravecoast.es

Les Aus

Completaran el cartell Les Aus, una de les millors propostes alternatives del panorama català amb un nivell creatiu i originalitat elevat a l'espai sideral. Una banda molt reputada també a nivell internacional. En Mau i l'Arnau tornen a Sidecar després de l'esperada actuació amb Gerard Gil al Metropol, amb gran repte; compartir nit amb un dels grans de la cançó en català: Pau Riba.
Més informació sobre Les Aus a http://lesaus.wordpress.com i a www.myspace.com/lesaus

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Plaça Reial, 7
08002 - Barcelona

Sidecar
Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX