COMPARTEIX

Ja no hi ha excusa. Al club TR3SC et portem 10 propostes perquè porteu els nens al teatre... i ho gaudiu tant o més que ells!

1. El món màgic d’Oz: Si us agraden els clàssics en forma de musical, aquesta és la vostra proposta. Acompanyeu a la Dorothy en aquest viatge màgic i no us perdeu els mítics personatges de la història: l’espantaocells, l’home de llauna i el lleó. Teatre Poliorama, Diumenges fins al 28 de febrer. 

2. Quin és el meu nom? Espectacle de dansa per a infants amb una història poètica on tot és un joc. Per jugar a mirar i mirar jugant. Només necessitem desvetllar la imaginació i un amic amb qui compartir els somnis. SAT!, Diumenge 28 de febrer.

3. Pigat, història d’un cavall. Basada en un conte de Txècov, aquesta és una història plena de valors. Una crítica a una humanitat que, a vegades, esdevé el més ’"animal" de tots els éssers que volten per la terra. Jove Teatre Regina. Dissabtes i diumenges fins al 6 de març.

4. Maüra, filla de la terra: Inspirada en l’obra de Joan Miró, aquesta obra ens explica una llegenda sobre l’origen del sol, la lluna i els estels. CCCB. Dissabtes i diumenges fins al 28 de febrer. 

5. Valentina: Una nena que vol volar, una cigonya sàvia i un restaurant italià... Aquests són els ingredients d’aquest espectacle de titelles amb gust de pizza! Teatre Tantarantana. Dissabtes i diumenges fins al 28 de febrer.

6. MozartmaniaUn jove raper va a veure un espectacle sobre Mozart. A partir d’aquí, comença un divertit viatge pel segle XVIII en que descobrirà tots els secrets del geni. Teatre Gaudí de Barcelona. Diumenges fins al 4 d’abril.

7. Festival Clan ¡Ven a mi cumple!: Els Lunnis són els anfitrions d’una festa d’aniversari amb convidats de luxe: Pocoyó, Caillou, l’Abella Maya i Willy, Heidi, Lucho, Lupita i també Zak. BARTS. Del 22 al 28 de març. 

8. Voooox!: Quatre veus femenines amb melodies inspirades en els 4 elements de la natura. Una selecció musical que avarca des de la música antiga fins a la rumba. L’Auditori. Fins al 13 de març. 

9. Gaudí en familia a la Colònia Güell. Una matí a la colònia Güell plena d’activitats per grans i petits. Un matí en família envoltats de natura i de l’obra de Gaudí. Colònia Güell - Santa Coloma De Cervelló. Dissabtes fins al 27 de febrer. 

10. Conta contes TR3SC: Max el valent. Les aventures del gat Max explicades al museu de la xocolata... Sense que serveixi de precedent, us avancem el final: Degustació per endolcir els paladars! Museu de la xocolata. 27 de febrer.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES