3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig
8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig

8è #VisàVisTR3SC "Cultura i Periodisme" amb Toni Puntí, Albert Puig i Laura Serra i Celler Masroig

  • Dijous 25 de Juny
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
exclusiu
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

8È #VISÀVISTR3SC AMB TONI PUNTÍ, LAURA SERRA I ALBERT PUIG SOBRE PERIODISME CULTURAL I CELLER EL MASROIG

Quina presència i rellevància té la cultura als mitjans de comunicació? Acabem d'acomiadar de les nostres pantalles de televisió el programa cultural Ànima mentre petites publicacions digitals i projectes personals d'informació cultural van esdevenint referència. La manera de produir, distribuir i consumir cultura ha canviat molt en els darrers anys, també ho ha fet la manera de comunicar-la?

Tindrem el plaer de parlar-ne amb tres periodistes culturals de llarga trajectòria com són en Toni Puntí, fins ara director del programa Ànima del Canal33, la Laura Serra, cap de cultura del diari Ara i l'Albert Puig, crític musical i presentador del programa DeliCatessen de Catalunya Ràdio.

Podrem preguntar-los com és el dia a dia d'un periodista cultural en els diferents mitjans de comunicació on treballen i amb quins inconvenients i avantatges es troben.

Per aquesta ocasió comptarem amb el celler El Masroig, un dels cellers més importants del Priorat i amb una llarga història que s'inicia al 1917. El Carles Escolà Cunillé, enòleg-director tècnic del Celler dirigirà el tast d'aquests 3 vins: Les Sorts Rosat 2014, Les Sorts Jove 2014, Les Sorts Sycar 2012.

 

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva a través del web del TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat de vins de Masroig
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX