3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tot sobre Franz Kafka
Tot sobre Franz Kafka

Tot sobre Franz Kafka

  • Dimecres 08 d'abril
  • Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès - Barcelona
10€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TOT SOBRE FRANZ KAFKA

Un cicle de trobades literàries dedicades a descobrir personatges de la literatura universal de tots els temps, de la mà d'especialitzats en el món editorial i periodístic.

Amb motiu del centenari de la publicació de la Metamorfosi, l'editorial Nórdica libros i el Club TR3SC hem dissenyat aquesta conferència que pretén desgranar l'obra de Franz Kafka, un dels cims de la literatura alemanya i una de les figures més influents i innovadores del s.XX. L'editorial Nórdica ha publicat entre d'altres, El Fogonero, Cartas a Felice, El Proceso i la Metamorfosi, totes elles magníficament il·lustrades per Max.    

L'acte anirà a càrrec de Jaume Creus i del Castillo (Barcelona, 1950), poeta i traductor català. Estudia Filologia Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona i col·labora a Serra d'Or, El Correu Català i Avui. A partir de 1972 va estudiar rus, alemany, txec i italià, i és traductor oficial de Tv3, al mateix temps que col·labora en la Ràdio Esparraguera. El 1994 va guanyar el primer premi Vicent Andrés Estellés de poesia. Membre del PEN català i AELC.1.  

Presenta: Simona Škrabec (Ljubljana, Eslovènia, 1968) és escriptora, filòloga, estudiosa de la teoria literària i traductora.

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 30', aprox

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

WEB TR3SC

ADREÇA

C/Canuda, 6
08002 - Barcelona

Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
C/Canuda, 6 , 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

T'esperem, el proper dimecres 08 d'abril a la Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès, per parlar sobre la vida de l'escriptor txec.
Places limitades.
Llibres disponibles a la venda, el mateix dia de l'acte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX