3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Grup de lectura Club TR3SC: El confidente, Hélène Gremillon

Grup de lectura Club TR3SC: El confidente, Hélène Gremillon

  • 29 de maig
  • Espai Cultura Abacus Balmes - Barcelona
exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una novel·la d'amors impossibles i secrets de família, de venjança, de gelosia i manipulació. Una narració impregnada d'emoció amb personatges inoblidables que atraparan al lector en una voràgine de passions trobades

A la França ocupada de la Segona Guerra Mundial, dues dones lluiten per l'amor del mateix home i per un fill que sol una d'elles és capaç de concebre. Un drama d'amor i traïcions que s'entrecreuen a l'ombra del règim Nazi.

Sinopsi
París, 1975. Camille és editora i acaba de descobrir que està embarassada. Poc després de comunicar a la seva mare, aquesta mor en un accident de trànsit de cotxe. Entre les cartes de condol que rep, una, anònima i sense remitent, crida poderosament seva atenció. Sembla un fragment del diari d'algú anomenat Louis, la primera d'una sèrie de cartes que li expliquen l'apassionant història de dues dones ocorreguda quaranta anys enrere. Al principi, Camille pensa que es tracta d'un error o d'un escriptor que tracta de despertar el seu interès, però aviat queda captivada per la narració i espera amb impaciència l'arribada setmanal de cada nou lliurament. 1938. Paul i Elizabeth són un matrimoni adinerat. Frustrats per no poder tenir fills, decideixen abandonar París i instal · lar en el camp. Allà Elizabeth coneix a la jove Annie, una aspirant a pintora de la que Louis, un noi del mateix poble, està profundament enamorat. Entre ambdues dones s'entaula una amistat que porta a Elizabeth a acceptar la insòlita oferta d'Annie. Cada dissabte Paul i Annie tindran una cita amb el propòsit de concebre un nadó que després serà lliurat al matrimoni. Però quan Elizabeth descobreixi que el seu marit i la noia s'han enamorat, sabrà que les coses no sortiran com havia planejat ... Cap d'ells pot preveure les conseqüències que tindran les seves decisions i que, diverses dècades més tard, algú relatarà a Camille a través de les seves cartes. Però, per què aquest enigmàtic confident ha decidit revelar aquests secrets justament ara?

Pots llegir el primer capítol, consultant el següent enllaç: 1er capítol

FITXA TÈCNICA

AutoriaHélène Gremillon
Durada1h
Editorial: GrijalboPàgines: 272

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Grup de lectura

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Balmes, 163
08008 - Barcelona

Espai Cultura Abacus Balmes
C/ Balmes, 163, 08008 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Cal inscriure's per poder assistir-hi.

*Places limitades.

*És imprescindible, per assistir a les sessions, haver llegit prèviament els llibres proposats.

*Una sessió mensual, els dimarts de cada mes.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX