3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El teatre per dins - La producció

El teatre per dins - La producció

  • Teatre Eòlia - Barcelona
3,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Què és la producció teatral? Com es produeix una obra de teatre? Què fa un productor? Quina importància té la producció en el procés de creació d'una obra de teatre? En parlarem amb Anna Rosa Cisquella, una de les ànimes de Dagoll Dagom.

La convidada: Anna Rosa Cisquella

Ja des del seu inici professional la seva vocació teatral es desperta treballant com actriu. Quan acaba el batxillerat ingressa a l'Escola del teatre de l'orfeó de Sants L'any 1974 va actuar a "Les Troianes", d'Eurípides-Sartre amb la direcció de J. Lluís Bozzo i el 1975 a "La setmana tràgica" de Ll. Pascual.

Paral·lelament va estudiar Història a la Universitat Autònoma de Barcelona i a l'any 1975 va ingressar a la companyia Els Joglars amb l'espectacle "Alias Serrallonga" amb què fa diverses gires per tot Espanya i Amèrica del Sud.També intervé en la sèrie infantil de televisió "La Odissea", també amb Els Joglars. El 1977 va fer "Crack, i la irresistible caiguda en vertical del teatre" amb l'Assamblea d'Actors i Directors. L'any 1977 va entrar a Dagoll Dagom per actuar a "No hablaré en clase" i a partir d'aquest moment s'incorpora com a actriu i membre de l'equip de direcció. Després de "Glups"! (1985) va deixar l'actuació per dedicar-se a la dramatúrgia i a la coordinació dels diferents aspectes artístics, tècnics i a la producció executiva de Dagoll Dagom. Des de 1986 és també Coordinadora General de l'empresa 3XTR3S, gestora i programadora del Teatre Victòria i del Teatre Poliorama, ambdós de Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

c/Bailèn, 23
08080 - Barcelona

Teatre Eòlia
c/Bailèn, 23, 08080 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX