3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Abonament Gran Teatre del Liceu

Abonament Gran Teatre del Liceu

  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Gran Teatre del Liceu ha estat un dels espais més matiners en presentar les novetats que es podran veure a partir de la propera temporada 15/16. A partir del setembre podrem gaudir de 12 òperes, 2 espectacles de dansa, 7 concerts i 3 recitals.

Pel que fa a les òperes, el Liceu obrirà la temporada amb un clàssic molt estimat pel gran públic: "Nabucco" de Verdi, coproducció del Liceu, la Scala y el Covent Garden. També s'hi podran veure altres grans títols com "La Bohème" de Puccini (al juny i juliol), en un muntatge de la English National Opera y la Cincinatti Opera; una original "La flauta mágica" de Mozart, ambientada en l'univers de Buster Keaton dels anys 20; dues versions d'una proposta shakespeariana: "Otello", una de Verdi i l'altra d'Otelo; o "Benvenutti Cellini", de Berlioz i amb una divertida posada en escena de Terry Gillian (membre dels Monty Python).

Pel coliseu de la Rambla passaran també grans veus líriques com el tenor Juan Diego Flórez (a "Lucia di Lammermoor", de Donizetti), Plácido Domingo (a "Simon Boccanegra", de Verdi) o Iréne Theorin (a "Götterdämmerung", de Wagner). També s'estrenaran dues propostes: l'òpera barroca de Händel amb "Serse", mai vista a Barcelona, o l'estrena nacional de "Written on skin" de George Benjamin. Com a curiositat per l'escenari del Liceu s'hi podrà veure un vestuari dissenyat per Christian Lacroix, això serà a l'òpera "I Capuleti e i Montecchi" de Bellini.

Pel que fa als recitals en destaquen sobretot dos noms: un referent simfònic europeu, Riccardo Muti, i la presència de John Malkovich en una innovador proposta de l'orquestra Wiener Akademie en la que es combina una soprano, un recital i un programa que inclourà també la Simfonia número 7 de Beethoven. Podrem escoltar també peces de Mendelssohn i Txaikovski (a l'Auditori), Mozart, Pau Casals o veus com Joyce DiDonato i Diana Damrau.

Finalment destacar tres últims ítems, no menys importants: en dansa hi seran presents la English Nathional Ballet, sota la direcció de Tamara Rojo amb "El llac dels cignes" i la Compañía Nacional de Danza amb una proposta que inclou diverses peces, entre les quals hi ha "Homenatge a Granados". I si sou dels qui gaudiu de la cultura en família no us perdeu la completa programació familiar al Petit Liceu.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l¿espectacle

Promocio oberta durant tot més de maig amb un 5% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX