3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Grec 2015

Grec 2015

  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La 39a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l'1 al 31 de juliol de 2015 amb una programació de teatre, dansa, música i circ. També inclourà un extens programa d'activitats paral·leles adreçades tant a professionals com a públic general.

Un festival amb vocació de ciutat, arrelat a Barcelona, amb quasi quatre dècades present a les nits d'estiu barcelonines, amb una forta vocació internacional que ens brinda les millors creacions escèniques que es fan arreu del món i alhora és una plataforma per a les produccions de casa. Un festival que esdevé de referència artística necessària, amb un programa farcit de propostes singulars i de creació. I per damunt de tot, el Grec és un programa participatiu i adreçat a tots els públics.

El 30 de juny una festa popular a la plaça de Margarida Xirgu donarà el tret de sortida del Grec. La muntanya de Montjuïc tornarà a concentrar la majoria de les propostes artístiques d'aquest any.

L'espectacle inaugural del Teatre Grec serà el dia 1 de juliol amb l'espectacle de dansa Vorònia de la companyia La Veronal. Una coproducció del Grec que es podrà veure durant dos dies a l'amfiteatre. Per tercer any el MiniGrec continuarà sent el programa infantil. Començant amb la festa d'obertura als Jardins del Teatre Grec, els espectacles del MiniGrec es programaran al Teatre Tantarantana, a La Vilella, a la Fundació Joan Miró, a la nova sala Hiroshima i al Mercat de les Flors. Seguint amb la línia engegada la passada edició la programació musical busca una oferta més variada de formats i estils. Amb els escenaris del Teatre Grec, el BARTS , el Jamboree, la sala Luz de Gas i el Mercat de les Flors.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta 'PROPOSTES RELACIONADES' per accedir a la compra d'entrades amb els millors avantatges

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX