3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act
Sister Act

Sister Act

  • Teatre Tívoli - Barcelona
25-60€
20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Whoopi Goldberg, Stage Entertainment i el Terrat s'uneixen en aquesta producció, que ve abalada amb els èxits de públic a Broadway i al West End londinenc, s'estrenarà a Barcelona i per primera vegada a Espanya, la comèdia musical Sister Act Produïda per Whoopi Golderg, Sister Act El Musical compta amb una sorprenent banda sonora original composta per l'oscaritzat Alan Menken, creador de bandes sonores mundialment premiades com les de La Sireneta, La Bella i la Bèstia, La Petita Botiga dels Horrors ... Combinant un humor hilarant amb la música disc, el gospel i el blues, Sister Act és, segons paraules de la pròpia Whoopi Goldberg "... un espectacle que la gent creu conèixer, però amb el que es porta una grata sorpresa en descobrir que no és el que esperava ...".

Crítiques ¡Extraordinàriament divertida! - "Irresistible!". The Times - "Simplement diví". Time Out London - "Una comèdia musical realment divertida amb una fabulosa partitura d'Alan Menken". The Daily Telegraph - "Perfecta en el regne de la comèdia musical". The New York Times - "Rabiosament divertida". New York Post - "irresistiblement divertit! Un musical que encomana bon rotllo". The London Evening Standard

Sinopsi:

La vida de Deloris Van Cartier, una cantant sense massa èxit, fa un gir inesperat quan, després de ser testimoni d'un assassinat, acudeix a un policia que la protegirà dels assassins amagant en l'últim lloc que ella hagués imaginat, un convent. Rebel i inconformista, Deloris, convertida en una germana més, revolucionarà la tranquil · la vida de la comunitat religiosa. Valent-se del seu enorme talent musical es guanyarà l'afecte de les seves noves companyes, però això, no li lliurarà del seu passat ... El Teatre Tívoli de Barcelona acollirà a partir de la tardor de 2014, i per primera vegada, l'estrena d'una de les grans produccions de Stage Entertainment.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

c/ Casp, 8
08001 - Barcelona

Teatre Tívoli
c/ Casp, 8, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: De 17 a 21 h

Els preus promocionals no inclouen les carrecs de gestió

 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX