3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Edu Mutante

Edu Mutante

  • Teatreneu Teatre - Barcelona
18€
9€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Edu Mutante és un artista polifacètic que ha consolidat una àmplia experiència en múltiples disciplines. Porta el seu humor per les ciutats més importants del país.

Actualment col·labora amb: la Cadena SER Radio Vall D'Uixò, amb Punto Radio Cuenca, codirigeix un programa a Albacete, a l'emissora Nova Onda i escriu una columna d'humor en els diaris locals La Rodalia, a Castellón; i El Corresponsal, a Cuenca.

També ha realitzat diversos programes d'humor, especials de nadal, per la televisió local Popular TV, a La Vall d'Uixò (Castelló), i és un dels còmics més sol·licitats del circuit nacional de comèdia. Sinopsi: Edu Mutante sóc, Eduardo com el meu pare, Mutante com la meva mare que és una dona molt indecisa i no sap quin ambientador posar a casa, a més em dóno cada ensurt amb el tret automàtic de l'AirWick¿ Parlaré de la meva mare, la indecisa; el meu germà que és tan ximple que s'ha comprat un cotxe de canvi automàtic i diu que fica el bitllet i no li dóna monedes; del meu pare, obsessionat amb què em van a robar el Ford Orion¿ I moltes coses més en aquest xou de monòlegs, imitacions, cançons¿ i coses rares. Tret que tinguis un pollastre al forn, jo no m'ho perdria.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Monòleg

ADREÇA

C. Terol, 26-28
08012 - Barcelona

Teatreneu Teatre
C. Terol, 26-28, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX