3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Romance de curro 'El Palmo' - Grec 2014

Romance de curro 'El Palmo' - Grec 2014

  • Teatre Grec - Barcelona
16€-28€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Alguns barcelonins recordaran encara els barris de barraques apareguts a la muntanya de Montjuïc al final del segle XIX, que es van fer especialment visibles durant la dècada dels seixanta. Paco Candel els va descriure perfectament a Els altres catalans. Al costat d'aquestes barraques a tocar del Paral·lel, el Lacio, un personatge interpretat pel bailaor Antonio Canales, obre el seu tablao. Allà es guanya la vida Curro, un palmero coix i de poca estatura, d'aquí que el coneguin amb el malnom d'«el Palmo», i que, poc dotat per al cante i el ball, treballi fent palmes o netejant taules al local mentre somia la Merceditas. Jove, guapa i sempre a la caça del client madur i amb possibles que la retiri, la noia menysprea obertament Curro i el seu amor incondicional. Jaume Villanueva parteix d'una de les cançons més populars de Joan Manuel Serrat per recrear una història tràgica que interpreten, a més de Canales, Eli Ayala, Nacho Blanco, Quiqui Morente com a cantaor flamenc i el Ballet Flamenco Carmen Amaya de Barcelona.

FITXA TÈCNICA

DireccióJaume Villanueva
Direcció musicalMélodie Gimard
Durada120 min (inclou entreacte)
Intèrprets:

Música: Joan Manuel Serrat, Ricard Miralles, Pare Soler, Guerrero, Manuel de Falla, Pedrell, Quintero, León y Quiroga, Guijarro Campoy, Marchena, Enric Granados i altres grans compositors.

,

Músics: Claudia Sansón, Eduard Raventós, Jairo Cabrera, Xoan Sánchez

,

Artistes flamencs: Antonio Canales, Eli Ayala, Nacho Blanco, Juana García La gitana catalana, Antonio Ayala, Frederic Gòmez Torito i la col·laboració de Pep Cruz en el paper de l'anarquista català Ramon Oller

,

Cantaor: Quiqui Morente

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Espectacle en català i castellà

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX