3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sun - Grec 14
Sun - Grec 14
Sun - Grec 14
Sun - Grec 14

Sun - Grec 14

  • Teatre Grec - Barcelona
16€ - 30€
14,40€ - 24€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El món és un lloc meravellós... però també perillós, adverteix en aquesta peça l'autor de coreografies que van d'Uprising al seu darrer èxit, Political Mother. Aquesta proposta, produïda amb el suport del Mercat de les Flors, és el darrer espectacle d'un artista nascut a Israel que va ballar amb la mundialment famosa Batsheva Dance Company i que s'ha consagrat a Europa com un dels grans noms de la dansa actual.

Es tracta d'una coreografia d'alt interès per a tots els amants de la dansa i, en especial, per als públics joves. Ambientada a l'inici en un espai idil·lic que evoluciona posteriorment cap a una visió minimalista d'un món 'perfecte', la coreografia de Shechter fusiona la disbauxa frenètica amb la complexitat subtil en un treball que confronta l'horror pastoral del colonialisme amb un toc d'humor incisiu. Una companyia ampliada de catorze intèrprets balla una banda sonora que inclou música original composta pel mateix Shechter, un artista que ha guanyat prestigi internacional amb unes coreografies tan crues com honestes.

FITXA TÈCNICA

AutoriaHofesh Shechter
Direcció musicalHofesh Shechter
Durada70 minuts
Intèrprets:Hofesh Shechter Company. Maeva Berthelot, Chien-Ming Chang, Sam Coren, Frederic Despierre, Bruno Karim Guillore, Yeji Kim, Kim Kohlmann, Erion Kruja, Merel Lammers, Sita Ostheimer

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX