3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Woyzeck

Woyzeck

  • Fundació Palo Alto - Barcelona
gratuït
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix una comèdia de Shakespeare a l'aire lliure i amb entrada gratuïta. Creada el 2009, es forma amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics. Es tracta d'una proposta que no requereix escenografia, ni equipaments de so i llums i que tot el protagonisme recau en el text i en els actors.

Donada la bona acollida durant aquests anys i com que la companyia tenia ganes de continuar treballant junts, van decidir fer un Parking d'Hivern que es caracteritza per obres dramàtiques de Shakespeare. Aquest any han apostat per 'Woyzeck'.

'Woyzeck' és el retrat del procés de deshumanització que pateix el soldat protagonista com a conseqüència de les pressions del seu entorn social, pressions que es veuen exemplificades en el abusos directes del seu superior, el Capità, i els experiments del metge local, que l'usa com a conillet d'índies per a les seves investigacions.

Woyzeck viu en parella amb Marie, la mare del seu fill de pocs anys, però davant l'estat d'absència i la incipient follia del soldat, la dona es deixa seduir per l'atractiu Tambor Major de la companyia. Woyzeck enfolleix cada cop més i té visions cada cop més apocalíptiques, fins que es troba atrapat emocionalment en un carreró sense sortida i un estrany sentiment maquillat de gelosia el portarà a assassinar a la seva dona.

FITXA TÈCNICA

AutoriaWilliam Shakespeare
DireccióMarc Rosich
Direcció musicalÒscar Castellà
Intèrprets:Companyia Parking Shakespeare: Carles Gilabert, Ester Cort, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Adrià Díaz, Ariadna Matas, Santi Monreal i Ricard Sadurní

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ENTRADES

Venda via web del TR3SC

ADREÇA

c/Pellaires 30-38
08010 - Barcelona

Fundació Palo Alto
c/Pellaires 30-38, 08010 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Venda via web del TR3SC

Per ser soci del TR3SC t'emportaràs de regal una xapa de la companyia.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX