3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El Gat amb botes
El Gat amb botes
El Gat amb botes

El Gat amb botes

  • C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius - Barcelona
14€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Un moliner tenia tres fills. Al germà petit només li deixà en herència un eixerit gat, aquest digué al seu nou amo que l'ajudaria a fer-se ric; només li havia de donar unes botes i confiar en ell. I amb un gat vestit amb botes noves comença la veritable aventura del fill petit del moliner: es convertirà en el famós Marquès de Carabàs i descobrirà que l'astúcia, el coratge i l'amor són més poderosos que els diners."

Campi Qui Pugui presenta una adaptació del conte popularitzat per Charles Perrault que, si bé segueix en essència l'argument de l'original, introdueix algunes variacions que acosten el conte a la realitat d'avui dia i a l'humor actual. Tot això acompanyat de la música en directe, al so de l'acordió diatònic, les cançons i les titelles. Aquest Gat amb botes ens apropa a un món fantàstic de valors com la honradesa, i farà volar la imaginació de grans i petits, que no deixaran de divertir-se amb l'humor d'aquesta nova versió.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Telentrada

ADREÇA

Travessia de Sant Antoni, 6-8
08012 - Barcelona

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Telentrada

Taller gratuït de JUMPING CLAY inclòs amb l'entrada del teatre. Sorteig d'un kit i venda de producte. Vine a jugar amb la millor argila del món! Textura suau, colors molt vius, no és tòxica i se seca sola. Un material fantàstic per crear la teva propia joguina! A partir de les 16:30h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX