3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Concert TR3SC: Clara
Concert TR3SC: Clara
Concert TR3SC: Clara

Concert TR3SC: Clara

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El nou disc de la Clara, 'moltClara' (Temps Record), és un projecte molt personal i heterodox compost per diferents gèneres musicals. Des del rap, el folk, el pop, passant per la balada més íntima i tocant, de nou, el gènere de l'havanera, és un treball sense normes pensat per consumir com una llista de l'Spotify. 'És una barreja de tots els estils musicals que durant anys he escoltat com una adicta. El resultat és un disc heterogeni i esbojarrat, intens, imprevisible, apassionat, sincer, delicat, dramàtic i alegre. Totes les cares del seu calidoscopi interior', explica la mateixa autora.

De la mà de la discogràfica Temps Record i sota la direcció musical del cassanenc Marc Mas, que també ha fet els arranjaments, moltClara s'ha enregistrat aquest estiu als Estudis 44.1 d'Aiguaviva. En la gravació del disc, Mas toca el piano i l'acompanyen el percussionista Enric Canada, el baixista Pedrito Martínez, el guitarra Jordi Aguilar i el quartet de corda Mare Nostrum Musicae format per Fréderic Descargues (1er.violí), Eszter Schütz (2on violí), Joan Felix (Viola) i François Ragot (Cello). Tots els temes són originals de la Clara, lletra i música, excepte les havaneres on ha tornat a fer tàndem amb el mestre Antoni Mas Bou.

La cantautora ha buscat la complicitat d'altres artistes que l'ajudessin a expressar el seu univers musical. Així, no només fa duet amb el raper Saiko al primer single, RESPIRA, sinó que també fa tàndem amb el cantautor de la bisbal Miquel Abras a la balada pop L'AMOR LÍQUID, i amb la seva filla Maria a LA MANDRA.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX