3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Músiques sensibles 2015
Músiques sensibles 2015

Músiques sensibles 2015

  • Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu - Barcelona
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència de la ciutat de Barcelona, i desprès de la bona acollida de les anteriors edicions, es presenta la tercera edició del cicle MÚSIQUES SENSIBLES.

Amb una programació de concerts molt acurada i amb una clara vocació de donar suport a tot un seguit d'associacions i entitats sense ànim de lucre, Músiques Sensibles presenta el cicle de concerts al Foyer del Gran Teatre del Liceu. Un format especial i únic per tal de conèixer de prop algunes de les veus més emergents del panorama català, gaudir de noms ja consolidats i descobrir promeses de gran valor de la música actual.

El 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a diferents entitats que treballen en diversos camps de l'acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer.

El cartell artístic d'aquesta tercera edició compta amb la participació dels següents artistes: Clams, Marion Harper, Miquel Vilella, Pau Alabajos, Judit Neddermann, Namina, Renaldo & Clara, Anna roig i l'Ombre de Ton Chien, Alela Diane&Ryan Francesconi, Sanjosex i Cesk Freixas.

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un cicle necessari i diferent per la conjunció d'artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un espai molt proper?.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08001 - Barcelona

Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta les diferents promocions disponibles a l'apartat Propostes Relacionades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX