3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Gregory Porter & Myles Sanko - Festival Castell de Peralada 2015
Gregory Porter & Myles Sanko - Festival Castell de Peralada 2015

Gregory Porter & Myles Sanko - Festival Castell de Peralada 2015

  • Auditori Parc del Castell de Peralada - Peralada
30€-80€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Et convidem a una copa de cava. Així que quan arribis, recull el teu val per a una copa de cava a taquilles del festival i pren-te una copa sota les estrelles. 

La nit començarà a càrrec de l'artista revelació Myles Sanko. Aquest compositor i cantant britànic de mare ghanesa i pare francès, va començar la seva carrera musical rapejant en clubs nocturns acompanyat per Dj's. Després de diverses aventures musicals ¿ primer amb el grup Metis i posteriorment com a membre de la banda Speedometer-, Sanko va llençar el seu primer àlbum en solitari titulat Born in Black & White i ara arriba al Festival per presentar el seu segon treball en solitari: Forever Dreaming. Aquest darrer treball de gran acollida tant per part de públic com de crítica i finançat mitjançant una campanya de crowdfunding, l'ha consolidat com un dels grans talents del puixant soul europeu. Coneixedor dels instruments del soul clàssic i influenciat per artistes com Bill Witchers, Otis Redding, Al Green o James Brown, s'atreveix a experimentar a l'estudi per aconseguir un resultat càlid i vintage del soul dels seixanta i setanta donant com a resultat un fantàstic so Motown.

La nit continuarà amb el directe implacable, la força interpretativa i la veu profunda de Gregory Porter. Amb la seva inconfusible gorra amb caputxa - signe de reconeixement, com el barret que sempre utilitzava Thelonious Monk-, arriba al Festival consolidat com el millor exponent del jazz vocal del moment. Considerat per les prestigioses publicacions jazzístiques Jazz Times i All About Jazz dels EUA com el pròxim gran vocalista de jazz, l'artista californià que va iniciar la seva carrera ara fa quatre anys, és reconegut mundialment per la seva poderosa veu i un gust refinat alhora d'interpretar les seves composicions plenes de compromís social amb la mescla de jazz i soul que realitza a la perfecció amb pinzellades de blues i gospel. Vocalista, compositor i actor, va iniciar la seva carrera musical en petits clubs de San Diego i es va donar a conèixer sobre els escenaris de Broadway amb el musical Ain't Nothing But the Blues. A partir d'aquí Gregory va fer de la música el motiu de la seva existència i al 2010 va arribar el seu primer àlbum titulat Water, seguit al 2012 per Be Good. El seu darrer àlbum Liquid Spirit (2013), -editat pel llegendari segell Blue Note i Grammy Millor Àlbum Vocal de Jazz-, brilla amb llum pròpia sense necessitat de buscar referents per identificar la seva música.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Carrer del Castell, s/n 17491
17491 - Peralada

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Recull el teu val per a una copa de cava a taquilles del festival i pren-te una copa sota les estrelles. Quan surtis del concert, t'encantarà haver-hi vingut. Paraula de TR3SC!!!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX