3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Adrià Puntí - Concerts a Empúries
Adrià Puntí - Concerts a Empúries

Adrià Puntí - Concerts a Empúries

  • Fòrum Romà - Empúries
18€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Adrià Puntí, en Josep Puntí o en Puntí, tant és com es digui o es faci dir, després de molts anys torna amb "BAND BANG BANG". Una proposta alternativa, que trenca un silenci discogràfic de deu anys, amb la qual el públic d'Empúries podrà gaudir de noves cançons. Amb aquest espectacle, Puntí recupera la seva figura teatral, que serà el fil conductor d'un repertori que també repassarà i revisitarà les cançons que l'han acompanyat durant tota la seva carrera.

El músic ha editat enguany el llibre INCOMPLETAMENT PUNTÍ, amb el qual ens ensenya l'altra cara de la mateixa moneda a través de l'obra inèdita del seu Pare, presentant-nos cançons mudes, vitralls que no enlluernen, dibuixos a les fosques, repujats que parlen, gotes esberlades o escultures fotogràfiques. Poesia amb i sense inspiració, un reflex d'un període de silenci mesurat.

Ara ens porta l'iconoclasta poètica a l'espectacle sonor-visual, on les cançons mudes es transformaran en sonores, acompanyat per la banda The Fellaction on the Rocks -la gran soul- rock Band bang bang.

La banda "The Fellaction on the rocks Band Bang Bang" està formada per Lluís Costa a la guitarra elèctrica i cors, Pedrito Martínez al baix i con-trabaix i Dani Pujol a la bateria, percussió i cors. Músics de renom que ja van acompanyar Adrià Puntí en les gires dels seus dos primers discos en solitari, "Pepalallarga i..." i "L'hora del pati", a finals dels noranta i principis del 2000.

Adrià Puntí treurà un nou treball aquest 2015. Abans, però, ha volgut presentar Benvinguts al desastre, un EP que consta de quatre cançons entre les quals es troben dos temes inèdits: "Esperit" i "La prova del nou", una reversió de "Cor agre" i la nadala que va aparèixer al disc Altres cançons de Nadal 5. Tot aquest material formarà part de La clau de girar el taller, el nou disc que el músic gironí presentarà després d'una temporada de silenci discogràfic.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

C/ Puig i Cadafalch s/n
17130 - Empúries

Fòrum Romà
C/ Puig i Cadafalch s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades a 7€ limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX