3/5
Sense recomanacions Interessa a  
16è Banc Sabadell Festival Mil·leni: Adamo

16è Banc Sabadell Festival Mil·leni: Adamo

  • L'Auditori - Barcelona
28€-84€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Salvatore Adamo és un valor segur que atresora 50 anys de carrera, 500 cançons i més de 100 milions de discos venuts. Aquest cantautor Italo-belga, a qui Jacques Brel motejava ¿el tendre jardiner de l'amor", ha sabut cultivar amb passió un íntim verger poètic que ha donat fruits universals.

Els seus cants a l'amor, l'amistat i la fraternitat, sigui en francès, italià, anglès o espanyol, han sabut connectar, generació rere generació, amb un públic que l'adora. Les seves actuacions en directe, serveixen per a presentar les cançons noves però són, sobre tot, un immens cofre de records musicals. Una panoràmica on Adamo demostra que, a banda de ser un gran cantant de balades, és un consumat ¿entertainer", envoltat per un grup que també el porta fins l'era dels güateques i el swing.

Parafrasejant un dels títols que acostuma a interpretar a les seves grans nits, plenes de flors i petons, mai falten ¿Un mechón de tu cabello", ¿Mis manos en tu cintura" i altres odes a ¿La beauté des femmes", en una demostració d'amor incondicional pel gènere femení.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX