3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Maria Rodés: Fi de gira Maria Canta Copla
Maria Rodés: Fi de gira Maria Canta Copla

Maria Rodés: Fi de gira Maria Canta Copla

  • Apolo - Barcelona
12€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si, com deia el poeta, un és de la grandària del que veu, María Rodés és molt gran i molt gran es mostra, per qui la sàpiga veure en la seva nova aventura discogràfica, una mirada transparent i despullada de prejudicis a un gènere que la barcelonina situa en un context inèdit que durant dècades ho ha estigmatitzat, lliure també d'academicisme i regeneracionisme, lliure d'aspiracions desmesurades.

Fugint de la seva tendència al dramàtic com a compositora, María havia reprès la vella idea de gravar un disc de versions i rebuscava cançons que s'haguessin fet populars gràcies al cinema per donar forma a aquest projecte quanva topar de cara amb la cobla, una encarnació del drama fins llavors gairebé completament desconeguda per a ella. Va advertir que el lament, la pena i el desassossec, omnipresents en la cançó espanyola, són ancestrals motors creatius en la cultura popular i els va reconèixer com a vincles entre aquesta i la seva pròpia creació. La cobla reconcilia a María amb si mateixa, el següent pas és que María canti cobla i precisament això és el que fa en el seu nou disc, "María canta cobla", una vacació incidental de la seva carrera com a autora que, no obstant això, transcendeix la consideració de capritx o passatemps.

Ens trobem davant una nova col·lecció de cançons de María Rodés que, no obstant això, van ser escrites per uns altres molt abans que ella, ni lírica ni aflamencada, sense vibrato ni bata de cua, les fes seves para sempre

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX