3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Jazz en la Nit 2014
Jazz en la Nit 2014
Jazz en la Nit 2014
Jazz en la Nit 2014

Jazz en la Nit 2014

  • Can Figueres - Premia de Dalt
12€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival de Jazz de Premià de Dalt, Jazz en la Nit, neix ara farà dinou anys amb la idea de recuperar el jazz com a gènere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi (bàsicament música clàssica a través del Festival de Música del Maresme, organitzat pel Patronat Pro Música, amb seu a Premià de Dalt). Són pocs els músics de jazz catalans que no hagin tocat al pati de Can Figueres o que n'hagin sentit a parlar. Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país.

Com a tret de sortida gaudirem de la música de Jorge Pardo, millor músic de jazz d'Europa l'any 2013 per l'Acadèmia de Jazz de França, acompanyat per Josemi Carmona i José Ruiz"Bandolero" on viurem una nit màgica de fusió entre el jazz i el flamenco. Continuarem amb una proposta de jazz clàssic, amb els Shakin'All on els més intrèpids podran demostrar les seves dots de ballarins. Seguirem amb una proposta de la casa, amb el cantant afincat a Premià de Dalt, Roger Reyes i el seu trio de jazz, que ens aproparan el bolero a través del jazz. I per concloure, una bomba de Soul i Rhythm'n'Blues amb uns dels grups revelacions de l'escena internacional, The Excitements.

La combinació entre la qualitat innegable dels músics que omplen les programacions i l'extraordinària bellesa del pati de Can Figueres faciliten l'èxit d'aquesta oferta, que comença a ser insubstituïble. L'organització de Jazz en la Nit vol que aquesta proposta sigui una d'aquelles iniciatives que creixen fins a convertir-se en un esdeveniment de referència, no com a conseqüència de la casualitat o de la sort, sinó de la il·lusió i de la tasca ben feta, però sense perdre mai la seva essència.


Divendres 4
JORGE PARDO HUELLAS TRÍO
JARDÍ DE CAN FIGUERES A LES 22 h

Divendres 11
SHAKIN'ALL
JARDÍ DE CAN FIGUERES A LES 22 h

Divendres 18
ROGER REYES
JARDÍ DE CAN FIGUERES A LES 22 h

Divendres 25
THE EXCETIMENTS
JARDÍ DE CAN FIGUERES A LES 22 h

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Riera de Sant Pere, 88
08338 - Premia de Dalt

Can Figueres
Riera de Sant Pere, 88, 08338 Premia de Dalt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Accedeix a la reserva d'entrades a l'espai "PROPOSTES RELACIONADES" (al final d'aquesta pàgina web)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX