3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Micah P. Hinson + Mazoni + Super Gegant
Micah P. Hinson + Mazoni + Super Gegant
Micah P. Hinson + Mazoni + Super Gegant

Micah P. Hinson + Mazoni + Super Gegant

  • Passeig de la Copa (Girona) - Girona
22€
15,4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MICAH P. HINSON
El controvertit i exquisit músic texà Micah P. Hinson presentarà el 3 de maig a Girona el seu nou disc, Micah P. Hinson And The Nothing, el setè álbum en la carrera del cantautor folk més decisiu de l'escena independent. El disc ha estat gravat als estudis Moon River de Santander, sota la producció de Fernando Macaya.

SÚPER GEGANT
Noise-pop i shoegaze en majúscules és el que conté el primer disc de Súper Gegant. "Camina i oblida". Edi-tat pel segell independent The Indian Runners Rec. Recorden per moments a Jesus And Mary Chain, Los Plane-tas, The Pastels... Un autèntic plaer per les orelles, per això han estat es-collits com a grup revelació en mitjans especialitzats i també s'han guanyat elogis de crítica i públic. Una autèn- tica tempesta de guitarres perpetrada per Miquel Bernis i companyia.

MAZONI
Mazoni és el projecte musical de l'em-pordanès Jaume Pla. Va fundar el pri-mer grup als 13 anys i va anar acumu-lant projectes fins erigir-se en líder dels seminals Holland Park. I Jaume Pla ha protagonitzat també aventures com una gira de 31 dies consecutius, projectes com la Banda dels Lladres (amb Pau Riba) o Mazoni i les Mazoni, entre d'altres. Amb Mazoni, el projecte amb què ha trobat la seva veu perso-nal i el reconeixement del públic i s'ha reafirmat, i ho demostrta amb discos com el recent, "Sacrifiquey la prince-sa". Més electrònic i pop que mai! Ara prepara -un show ben especial- per l'In-Somni Girona 2014.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Promoció amb entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX