3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Concert TR3SC: Pol Cruells

Concert TR3SC: Pol Cruells

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Mentre a finals dels seixanta i inicis dels setanta els membres dels Setze Jutges s'inspiraven en la chanson francesa, els artistes del Grup de Folk adaptaven bona part de la cançó protesta nord-americana de Pete Seeger, Woody Guthrie i Bob Dylan per crear un llenguatge propi i el germen del folk català.

Pol Cruells creix sota la influència d'aquest folk catalanitzat, del cançoner de Xesco Boix, les adaptacions tradicionals de Jaume Arnella i Maria del Mar Bonet, la fusió de Toti Soler i el surrealisme de Sisa i Pau Riba. A nivell estètic el seu repertori destil·la el so folk country de clàssics com Neil Young, Kris Kristofferson o Johnny Cash però comparteix els gustos i inquietuds musicals d'artistes actuals com Chris Isaak, Calexico, Wilco, Josh Rouse, o Teddy Thompson, entre d'altres.

L'amor, el desarrelament, les pròpies addiccions i contradiccions omplen les seves lletres. Amb un estil volgudament naïf comparteix les seves emocions a través d'un llenguatge amb el que se sent còmode, el Folk Romàntic.

El primer disc de Pol Cruells, Passeu, passeu... ha estat enregistrat al Vapor Studio de Sabadell, produït per Valentí Adell, i compta amb la col·laboració d'altres músics locals del món del folk i del bluegrass, aconseguint una personal fusió de la cançó d'autor amb el folk i el country.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX