3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Trio: Arpa, flauta i fagot

Trio: Arpa, flauta i fagot

  • Nau Ivanow - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quarta edició del cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow.
Xavier Pomerol a la flauta va néixer a Barcelona. Des de 1986 ocupa la plaça d¿assistent de solista de flauta a l¿Orquestra Simfònica del Vallès. En l¿àmbit de la música de cambra ha realitzat nombroses col·laboracions, entre les quals destaquen solistes de renom com ara José Luís Lopátegui, Enriqueta Tarrés, Àngel Soler, els germans Tieles i Jordi Sabatés. És membre del quintet de vent Stacc-Flatt (solistes de l¿Orquestra Simfònica del Vallès). Compagina la seva activitat musical amb la pedagogia, tasca que du a terme com a professor de flauta i música de cambra en el Conservatori Professional de Música de Vilaseca.

Ramon Aragall, al fagot és també de Barcelona. Des de 1986 és fagot solista de l¿Orquestra Simfònica del Vallès i col·laborador de l¿Orquestra de Cambra del Teatre Lliure; ha col·laborat també amb l¿Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana i l¿Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Cal esmentar la seva experiència en el camp de la música de cambra: com a membre del Trio Saxia obtingué el primer premi del II Concurs Yamaha l¿any 1984. És professor del Conservatori de Música de Manresa, de l¿Escolania de Montserrat i de l¿Escola Joan Valls de Caldes de Montbui.

Carme Ubach, arpa. Nascuda a Barcelona. Col·labora habitualment amb l¿Orquestra Simfònica del Vallès; també ho ha fet amb diverses formacions, com ara l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Balears i Real Orquesta Sinfónica de Sevilla. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i diplomada de postgrau en Estètica i Teoria de l¿Art Contemporani a la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra). És professora d'arpa a l¿Escola Municipal de Música-Conservatori de Grau Mitjà de Terrassa.


Obres de: Simone Molinaro (1570-1633), Lodovico Roncalli (1692), Vincenzo Galilei (1520-1591), Johan Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, Johann Christian Bach, Pierre Gabaye, André Jolivet

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Xavier Pomerol: flauta
,Ramon Aragall: fagot
,Carme Ubach: arpa

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ENTRADES

Ticketmaster

ADREÇA

Hondures, 28-30
08027 - Barcelona

Nau Ivanow
Hondures, 28-30, 08027 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX