COMPARTEIX

Els èxits teatrals de la temporada passada estan de gira! Vols saber quan i on podràs veure les obres més aplaudides de la temporada anterior amb avantatge TR3SC? Estigues atent que nosaltres t’ho expliquem!

L’AVAR

Amb Joan Pera com a protagonista, la comèdia satírica de Molière va fer d’aquesta obra tot un èxit la passada temporada. Si mai has llegit el llibre del dramaturg francès, l’adaptació que aquesta vegada s’ha portat a escena és una molt bona oportunitat per descobrir quines són algunes de les ambicions humanes més egoistes que podem arribar a tenir. Amb un avar interpretat per en Pera, sembla que hagi estat escrit especialment per ell.

 

On: Teatre Auditori Ripollet, Centre Cultural de Valls, Auditori de Cornellà (Cornellà de Llobregat),

Quan: 18 de novembre a les 21h, 1 de desembre a les 21h, 11 de desembre a les 19h.

COMPRAR AQUÍ

 

 

EL BON PARE

Tothom vol una família perfecte i més si ets l’alcalde del poble. Lluís Soler interpreta aquest bon pare que un bon dia descobreix que no tot és com ell pensava. La seva ex dona, la filla i el nòvio, interpretats per Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula, li amaguen una sèrie de secrets que faran que la seva vida, tal i com la coneix, es desfaci en una sola nit, havent-se de replantejar el seu futur.

 

On: L’Atlàntica de Vic, Teatre Ateneu de Tàrrega

Quan: 27 de novembre a les 18h, 27 de gener a les 21h

COMPRAR AQUÍ

 

 

VENUS I ADONIS

Emma Vilarasau i Jordi Bosch han fet aquesta proposta escènica del poema de William Shakespeare, amb guió musical de Lluís Claret. La història de la deessa de l’amor, Venus, que intenta enamorar al jove Adonis, qui rebutja en repetides ocasions les temptatives de la divinitat romana. Una obra única ja que amb aquest poema es posa en escena una aposta pionera.

 

On: Auditori Barradas (L’Hospitalet de Llobregat)

Quan: 23 de novembre a les 20:30

COMPRAR AQUÍ

 

 

hISTÒRIA

Pau Roca dirigeix aquesta història que passa entre dues èpoques: la Segona Guerra Mundial i l’actualitat del 2015. Miquel Gelabert, Pau Roca i Vicky Luengo interpreten aquest text de Jan Vilanova que posa sobre la taula les relacions humanes, les il·lusions, les ombres i els silencis que s’arriben a produir entre dues persones.

 

On: Teatre Bartrina (Reus)

Quan: 10 de desembre a les 21h

COMPRAR AQUÍ

 

 

CHEFS

Amb l’humor i el teatre gestual de Yllana es crea aquesta comèdia gastronòmica que ha tingut tant d’èxit. La historia se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de mantenir les estrelles del seu restaurant amb un equip de cuiners desbaratats. Descobreix què es cou en els fogons d’un restaurant amb renom, entre egos, aliments i competició, tot amb un toc que segur que et fa riure. Aprofita aquesta ocasió única, ja que aquesta obra no ha passat per Barcelona i només la podràs veure arreu del territori!

 

On: Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), Teatre Àngel Guimerà (El Vendrell)

Quan: 25 de novembre a les 20:30h, 27 de novembre a les 18h

COMPRAR AQUÍ

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES