COMPARTEIX

En la seva obra flueix la tradició subtil i esbojarrada dels qui l’han precedit en la creuada galàctica. Però ningú com ell ha actualitzat el contingut literari i musical d’aquesta cançó imprevisible, provocadora, naïf i ja familiar per a una generació que gràcies a ell i els seus projectes ha pogut viure sense traumes la pèrdua d’Antònia Font.

No hi ha dubte que Joan Miquel Oliver és el dipositari ideal d’aquest pop mediterrani de percepció imaginativa i colorista; el podríem fer cap de secció de la cançó d’humor intel·ligent, portaveu de les històries enginyoses, inventor dels petits absurds quotidians... No pararíem d'aparellar conceptes perseguint la definició de qui ha inventat el seu propi microclima creatiu i el va consolidant a cada pas que fa.

I el darrer pas fins ara es diu Pegasus, un disc a descobrir per a qui no ho hagi fet encara i amb un directe que porta més d’un any girant amb excel·lents crítiques per teatres i festivals. Un disc i un directe en el que sense perdre la simplicitat, el cantant es mostra una mica més extravertit, més ambiciós a l’hora de presentar històries com “Marés a Radial”, “Orthopedic Ragtime”, la mateixa “Pegasus” o “Món vegetal”, cançons que haurien de ser hits de l’estiu en aquest país imaginari, fet de mar i sal, que compartim amb Joan Miquel Oliver. 

Nous projectes empenyen per sortir i el cavall alat de l'artista mallorquí prepara el seu darrer vol en directe. No us perdeu aquest Concert TR3SC: Joan Miquel Oliver - Final de gira “Pegasus” que el club us ofereix a preus exclusius.

 

Per Josep Bergadà, director del Cicle Daltabaix


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES