COMPARTEIX

12 DE SETEMBRE DEL 2016 per TRESC

La Fira Mediterrània arriba de nou per convertir Manresa en un epicentre cultural del país, amb més de 200 actuacions amb artistes de 18 països. 

Un menú per a tots els gustos que inclou innovació, tradició i participació. Amb música que té aroma de fines herbes, teatre amb denominació d'origen i una dansa que serà la cirereta del pastís. Us ve de gust?

 La creació col·lectiva és el fil conductor d’aquesta 19a edició de la Fira Mediterrània. Allò que Bertolt Brecht va definir com “la posada en comú del saber” té avui més vigència que mai i la Fira Mediterrània en vol ser una mostra: comunitat, públic, entitats, artistes i professionals... tots estem creant conjuntament al servei d’una societat que reclama, més que mai, una cultura a l’abast de tothom. Nombroses propostes de la Fira recullen enguany aquest esperit, però la que ho fa d’una forma més evident és el 'Cadàver exquisit', un joc de creació en que David Carabén (líder de Mishima), l’actriu Mercè Sampietro, els artistes sonors Cabo San Roque i el coreògraf Toni Mira han creat a cegues, i de forma lúdica, un petit espectacle que es podrà veure a la Plaça Major de Manresa.

 

 

La Fira avança, un any més, en el seu camí. Sabem que els socis del TR3SC sou uns sibarites i, per tant, no hi podeu faltar!

Per David Ibáñez, director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa (@FiraMediterrania)


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES