COMPARTEIX

El Mercat de Música Viva de Vic torna un any més per convidar-vos a descobrir una programació inspiradora, que aposta novament pel risc, la varietat, la qualitat i la singularitat. Una seixantena de grups i artistes amb un gran potencial artístic i també escènic ompliran l’Atlàntida, les Carpes, la Jazz Cava i la Sala Pasternak i, com sempre, els escenaris de carrer on conviuen la programació de festival de la Plaça Major i el Sucre amb els nous talents emergents que actuaran a l’OFF del nou escenari de la Plaça dels Màrtirs.

Del 14 al 18 de setembre, Vic és capital de la música procedent de diferents escenes: des de les més transversals i inclassificables a les músiques de gènere; des de la rauxa de les places a la proximitat del petit format; del punk rock d’arrel i el folk electrònic al soul o el pop més transparents.

Ara Malikian, Antonio Lizana, Myles Sanko, Kim Sawol & Kim Haewon, Kepa Junkera & Los Hermanos Cubero o Enric Montefusco, entre molts d’altres, faran de Vic la casa amb més finestres obertes a la música, el lloc amb més portes d’entrada per als curiosos, l’espai on els professionals trobaran les claus de les seves programacions i el públic general els sons que expliquen el present i el futur de la música d’arreu.

Us esperem a una 28a edició confeccionada, com sempre, amb l'afany de promoure la curiositat i les ganes de descobrir bona música en directe.

 

Per Marc Lloret, director artístic del festival


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES