COMPARTEIX

15 D’AGOST DEL 2016 per TRESC

El Palau de la Música és una icona de Barcelona, reconeguda com a patrimoni mundial per la UNESCO. Considerada com la casa dels cants per Joan Maragall, és un escenari per on han passat grans de la música com Karajan, Stravinski, Bernstein, Ravel, Strauss, Boulez, Miles Davis, Nina Simone o Ray Charles. Des del TR3SC, volem que gaudeixis de la gran diversitat musical que el Palau t'ofereix, i et proposem 10 maneres úniques de viure'l a partir del setembre. 

  

Un Palau de faula:

Quan? Ds. 17 de setembre 19h

Qui? Brodas Bros i Orquestra Simfònica del Vallès

Una combinació única que uneix dues propostes per a tota la família: qui pot imaginar-se Pere i el Llop de Prokofiev amb el ritme urbà dels Brodas Bros? Una experiència on també hi serà l’Orquestra Simfònica del Vallès. Rondalles musicals amb un toc de hip hop. Vine a ajudar-los a caçar el llop!

 

Un Palau èpic:

Quan? Dm. 4 d’octubre 20.30h

Qui? Leonidas Kavakos

Un compositor revolucionari i descarnat com Beethoven, un projecte integral de sonates i el violinista Leonidas Kavakos són els ingredients imprescindibles per poder gaudir del virtuosisme del violinista grec, que s’ha convertit en una referència absoluta del violí arreu del món. El propi Kavakos ens instrueix.

 

Un Palau transgressor:

Quan? Dm. 8 de novembre 20.30h

Qui? Cameron Carpenter

Un organista que trenca les normes establertes, Cameron Carpenter, arriba per interpretar els Chichester Psalms de Bernstein amb l’Orfeó Català. L’organista, a més, portarà el seu propi instrument fabricat per a ell mateix. Un espectacle ideal per aquells que volen veure com la clàssica trenca motlles! Descobreix qui és l’organista d'estètica punk que triomfa arreu del món!

 

Un Palau festiu:

Quan? Dj. 29 de setembre 19h

Qui? Havaneres de Calella

Les havaneres de Calella estan de celebració del 50è aniversari. Vine al Palau de la Música on podràs gaudir de les tonades melangioses d’emigrants, comerciants, pescadors, traficants de rom... i de la darrera brisa de l’estiu!

 

 

Un Palau enlluernador:

Quan? Ds. 26 de novembre 20.30h

Qui? Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau i Simon Halsey

No tots els rèquiems són tremendistes i ens embolcallen en la foscor. El Requiem de Fauré ofereix una experiència bella i serena de la mort. Amb l’Orfeó Català, el Cor de Cambra i el flamant nou director d’aquests cors, Simon Halsey, celebrarem el trànsit de la vida amb una de les músiques més precioses.

  

 

Un Palau crooner:

Quan? Ds. 19 de novembre 19h

Qui? OSV i Michael Feinstein

L’Orquestra Simfònica del Vallès i Michael Feinstein, tot un fenomen als Estats Units, ens porten la idea d’un Frank Sinatra simfònic, de Nova York, de clavegueres fumejants, macarres elegants i sabates negres brillants com el neó. Be a part of it!

 

Un Palau virtuós:

Quan? Dl. 16 de gener a les 20:30h
Qui? Zhu Xiao-Mei

Les Variacions Goldberg són casi un hit, el disc imprescindible que tot amant de la música, independentment de les preferències d’estil, hauria de tenir a casa, oi? No obstant, el repte que suposa interpretar-les en viu és colossal. La pianista xinesa Zhu Xiao-Mei, autèntica sacerdotessa bachiana porta la seva versió imprescindibleBach i taoisme?

 

Un Palau magnètic:

Quan? Dl. 20 de març a les 20:30h
Qui? Yuja Wang

Què és un pianista de clàssica? Un senyor molt concentrat del qual brollen les notes més sublims. I si també pogués ser una noia jove capaç d’incendiar l’instrument i el públic amb el seu virtuosisme volcànic? Yuja Wang ja és tota una icona de la nova clàssicaUn dia a la vida de Yuja Wang.

 

Un Palau tràgic:

Quan? Dl. 8 de maig a les 20:30h
Qui? Mark Padmore

El Romanticisme està ple de prínceps fatals. Genis de gran sensibilitat i vides tortuoses. Franz Schubert no s’escapa a aquesta definició i amb el Viatge d’hivern va descriure el paisatge gèlid i devastat d’un amor no correspost. La veu fràgil i emocionant de Mark Padmore és potser el millor vehicle per transitar per la neu d’aquest amor trencatA qui no li han trencat alguna vegada el cor?

 

Un Palau líric:

Quan? Dm. 25 d'abril a les 20:30h
Qui? Bejun Mehta

Els millors cantants lírics del panorama internacional també trepitgen l’escenari modernista. L’extraordinari Bejun Mehta posarà en diàleg Bach i Händel amb un programa de bellesa barroca per apreciar tots els matisos i límits d’aquest contratenor (enllaç). D’on surt aquesta veu!?


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES