COMPARTEIX

Ple estiu. Calor, turistes i poques possibilitats d'escapar-se de vacances. Sembla que no remuntarem l'agost... o si? Aquí tens algunes idees que donaran un gir de 360 graus al teu estiu si l'has de passar a casa: sopars en racons especialsfestivals d'estiucinema a la fresca,activitats en cellers i molt més. Tria i remena, sempre al millor preu amb el TR3SC!

 

Si ets un/a amant dels festivals...

Cada cop els festivals són més nombrosos i n’hi ha per a tots els gustos i de tots els estils. Si et quedes a Barcelona, no et perdis el Mas i Mas Festival, que omplirà de música les nits més caloroses de l’agost amb una programació d’allò més eclèctica. A més, arreu de la costa catalana hi trobaràs propostes singulars i també grans festivals: des de l’Arts d’Estiu a Pineda de Mar, el Festival de Peralada, l’Interludi a Calonge, el Festival de Música de Begur o el Festival de Música de Sant Pere de Rodes.  No te'ls pots perdre!

 

 

Si t’agrada descobrir propostes i indrets ben especials

L’estiu ens permet (re)descobrir i gaudir de propostes singulars en espais tan especials com els sopars amb estrelles en un indret com l’Observatori Fabra i amb unes vistes tan espectaculars de la ciutat; o de capvespres únics al Monestir del Món Sant Benet. A més, també podràs traslladar-te a l’edat mitjana de la mà dels Sopars Sefarad al Palau Requesens, un espai imprescindible per a conèixer la vida i costums de la comunitat hebrea a Barcelona; o gaudir de les nits a la Casa Fuster que a les nits es converteix en un exclusiu club de jazz per on ja han passat grans artistes com Woody Allen, Yoshida Brothers, Eddy Davis, el New Orleans Rag Trio o els Barcelons Swing Serenaders.

 

Si l’estiu és sinònim de família

Com cada estiu, arriba el Brunch-in the Park, amb la millor música electrònica i també la seva pròpia proposta per als més petits de casa: el Petit Brunch amb tallers i activitats familiars per passar les tardes de diumenge. I, si busqueu compartir junts activitats de teatre, màgia i humor, al Festival Castell de Peralada us espera l¡espectacle ‘Grinyols’ de Tortell Poltrona. Tampoc us podeu perdre els contacontes del TR3SC al Museu de la Xocolata que aquest mes d’agost us descobrirà ‘Poca broma amb la xocolata' o visitar l’Aquàrium per descobrir-hi el seu increïble món marí.

 

 

Si ets un/a enamorat/da de la ciutat

Si vols descobrir els secrets de Barcelona, et costarà decidir-te entre totes aquestes rutes: la Barcelona criminal, on podràs conèixer les llegendes, profecies i secrets dels carrers de la ciutat; un matí de diumenge ben a prop de la platja amb una ruta guiada per la Barceloneta, tot acabant amb un vermut; la Barcelona més històrica amb una ruta sobre la guerra civil, en què podràs conèixer el dia a dia de la ciutat entre el 1936 i el 1939; o les històries més sobrenaturals de Barcelona en una ruta per Ciutat Vella.

 

 

Si ets un apassionat de les arts escèniques

Malgrat molts teatres tanquen per vacances fins l'arribada de la nova temporada, molts d’ells encara ens ofereixen obres durant aquests dies. Pots trobar propostes que estaran en cartell tot el mes d’agost com 'Carmen' al Palau, ‘Cabaretazo’ a El Molino, 'Una família indecent' al Gaudí o ‘Quan l’amor és un joc’ al Versus Teatre. D’altra banda, els festivals també acullen propostes d’arts escèniques com és el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses, on hi participen companyies i formadors internacionals de casa nostra.

 

 

Si t’interessa l’enoturisme i la cultura del vi

Els cellers ja s’estan preparant per la verema, una experiència que has de viure com a mínim un cop a la vida! Treu l’agenda i planifica’t: a partir del mes d’agost podràs viure diferents activitats als cellers de Carol Vallès, com per exemple un capvespre entre vinyes i una visita guiada, acompanyada del millor cava i dels millors embotits de la zona; i, si busques una proposta més àmplia, a les Bodegues Sumarroca podràs gaudir-hi d'un passeig per les vinyes i d'un tast de productes Sumarroca en mig de les vinyes, a més de fer la verema tant diürna com nocturna.  

 

 

Si ets un autèntic cinèfil/a

Cada cop són més habituals el cinema a l’aire lliure de les nits d'estiu: al més d'agost es fa el Gandules'16 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Del 9 al 25 d'agost podreu gaudir del cinema a l'aire lliure, amb entrada gratuïta, amb pel·lícules escollides per la crítica de cinema Desirée de Fez, totes relacionades amb la llista original de pecats.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES