COMPARTEIX

El fred no és excusa. Als teatres hi ha calefacció i amb el carnet del TR3SC, les entrades et sortiran al millor preu! Tots al teatre ;)

1. La desaparició de Wendy: La Sala Beckett engega una nova etapa al Poblenou amb una de les obres més agosarades de Josep Maria Benet i Jornet, amb direcció d'Oriol Broggi i un repartiment d'alçada: Joan Anguera, Diana Gómez, Antònia Jaume, Mar del Hoyo, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén.

2. Art:  Què és l’art i qui decideix que ho sigui? Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva reflexionen sobre la influència de l’art contemporani en aquesta obra de Yasmina Reza, l’autora, entre altres, de la punyent tragicomèdia Un déu salvatge.  L’espectacle, que s’estrenarà enguany al Temporada Alta, també farà temporada a Barcelona. Teatre Goya, del 20 d’octubre al 27 de novembre.

3. Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical: El ratolí més conegut (amb permís de Mickey Mouse)  torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Un nou repartiment i moltes noves aventures amb cançons, dansa i una escenografia plena de màgia. Teatre Condal, del  2 de desembre al 8 de gener.

4. Astronautes, Houston tenim un cadàver!: la comèdia dels guinistes de Polònia i Crackòvia que explica el retorn dels tres primer astronautes que van arribar a la lluna, Neil amstrong (Queco Novell), Michael Collins (David Olivares) i Buzz Aldrin (Xavier Serrano).
Club Capitol, del 30 de novembre al 18 de desembre

5. Relato de un náufrago: la història d'un mariner que va caure a l'aigua des de la fragata militar colombiana A.R.C. Caldas i va estar deu dies perdut en alta mar. Gabriel Garcia Márquez va seguir el cas quan era jove i ara nàufrag i reporter (Àngel Llàcer i Emilio Gutierrez Caba) estan junts dalt de l'escenari.
Teatre Lliure de Gràcia, del 3 de novembre al 4 de desembre

6. El Petit Príncep: Més musicals. Per tercera temporada consecutiva,l’obra de Manu Guix, Àngel Llàcer i La Perla 29 arriba a la cartelleres. La cita, protagonitzada per una aclamada Elena Gadel, arribarà un cop més en dates nadalenques, passant abans pel Temporada Alta. BARTS, del 2 al 26 de desembre.

 

7. La treva (Time Stands Still): Atenció a aquest repartiment. Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera. Et cal més informació? Doncs et direm que es tracta d’un text de Donald Margulies sobre les conseqüències de la guerra de l’Irak en una parella de reporters que torna a casa.  Un últim detall per acabar de convèncer-te: la dirigeix en Julio Manrique! La Villarroel, del 26 d'octubre al 8 de gener.

8. Molt soroll per no res: Més Àngel Llàcer i més Manu Guix. El musical shakesperià amb cançons de Cole Porter torna a la cartellera ple de novetats: Sílvia Abril, Màrcia Cisteró i Guillem Albà s’incorporen al repartiment d’aquest musical animat,divertit i molt espectacular. TNC, del 24 de novembre a l’1 de gener.

9. El curiós incident del gos a mitjanit: Torna per tercer cop l’obra mestra de Julio Manrique i els seus, protagonitzada per un brillant Pòl López en el paper d’un nen autista. Tant si no la vas veure al Lliure com si tens ganes de repetir, tens l’oportunitat de fer-ho, aquest cop al mig de la rambla. Teatre Poliorama, del 27 d’octubre al 20 de novembre.

10. Un obús al cor: la producció incentivada per Ernest Villegas, Oriol Broggi i Ferran Utzet on podem veure un text d'alt voltatge de l'univers de Mouward. Una obra que replanteja la veritat de la vida i la mort amb un monòleg que torna a qüestionar la relació amb els pares.
Biblioteca de Catalunya, del 17 de novembre al 18 de desembre

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES