3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Steve Barakatt · Néoréalité

Steve Barakatt · Néoréalité

  • Divendres 6 d'octubre
  • Conservatori Liceu - Barcelona
24€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El compositor i pianista de renom mundial Steve Barakatt actua per primera vegada a Barcelona

Després dels seus exitosos concerts en algunes de les millors sales de concerts d'Europa i Àsia, i l'estrena als Estats Units al prestigiós Carnegie Hall de la ciutat de Nova York, Steve Barakatt realitzarà l'estrena a Barcelona de Néoréalité World Tour a l'Auditori del Conservatori Liceu el divendres 6 d'octubre a les 20 h.

Néoréalité World Tour presenta en directe l'últim àlbum de Steve Barakatt, Néoréalité, i el seu últim senzill, Motherland, tots dos estrenats mundialment per Universal Music i amb més de 1.600.000 visites a YouTube.

"És un privilegi presentar el meu disc a Barcelona, en un lloc tan emblemàtic com el Conservatori del Liceu, reconegut per la seva qualitat acústica excepcional i per un públic amant de la bona música", diu Steve Barakatt, que també actuarà al Teatre Tarragona el 10 d'Octubre i a Portugal, la Xina, el Japó i Corea del Sud abans de finals d'any.

El concert oferirà un magnífic viatge musical amb les composicions més aclamades d'Steve Barakatt.

Interpretarà un concert de piano amb diverses composicions del seu darrer àlbum, un recull dels millors temes de llançaments anteriors i alguns dels himnes més coneguts. Barakatt ha composat l'himne d'UNICEF, que es va estrenar des de l'Estació Espacial Internacional l'any 2009. Serà un dels moments més simbòlics i emotius del concert.

"És un àlbum sobre la fragilitat humana i la fina línia entre els contrastes de la vida, entre la felicitat, l'estabilitat i el caos", comenta Steve Barakatt.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX