3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers
Sons Solers

Sons Solers

  • Divendres 7 de juliol
  • MAS SOLERS - Sant Pere de Ribes
35€
30€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Finca Mas Solers tornarà a ser l'escenari, el proper divendres 7 de juliol, del Sons Solers. Després d'una passada edició que es va celebrar en un format reduït, el festival de Finca Mas Solers recuperarà enguany el seu format prepandèmia.

En aquest sentit, el Sons Solers tornarà a comptar en aquesta vuitena edició amb dos escenaris, el principal ubicat a l'amfiteatre a l'aire lliure de la Finca Mas Solers i un segon escenari instal·lat als bucòlics jardins Mònaco. D'aquesta manera, enguany es podran tornar a repetir imatges que s'han convertit en la senya d'identitat del festival, com els assistents asseguts a la gespa gaudint d'una proximitat i connexió única amb els artistes.

Una altra de les novetats serà la recuperació d'una oferta gastronòmica pròpia elaborada per l'equip de cuina de la Finca Mas Solers, un dels trets diferencials de festival en el seu concepte d'slow festival i en la seva aposta per la qualitat per davant de la quantitat. En aquest sentit, el Sons Solers tornarà a comptar amb zones chill out, cocteleria i molts més serveis en l'incomparable marc natural dels jardins d'un palauet renaixentista català de finals del segle XIX.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

FINCA MAS SOLERS, S/N
08810 - Sant Pere de Ribes

MAS SOLERS
FINCA MAS SOLERS, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX