3/5
Sense recomanacions Interessa a  
L'òpera dels amics

L'òpera dels amics

  • Diumenge 5 de novembre
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
25€
23€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El projecte Simfonova ha mostrat sempre en els seus concerts la teoria que l'accés a l'òpera està a l'abast de qualsevol que tingui un mínim d'interès a accedir-hi i això és el que intenta mostrar també L'òpera dels amics, el seu cinquè muntatge.

L'espectacle inclou la interpretació dels fragments operístics que més emocionen i agraden a 5 personatges populars: Carles Sans (El Tricicle), Josep Roca (sommelier i propietari d'El Celler de Can Roca), Helena García Melero (periodista de TV3), Toni Clapés (periodista i presentador de RAC1) i Boris Izaguirre (escriptor, presentador de televisió i showman).  En una conversa distesa amb el presentador Marcel Gorgori, creador i presentador dels espectacles de Simfonova, justifiquen el per què de les seves preferències operístiques, i expliquen les circumstàncies personals que els porten a triar aquells fragments.

De les òperes Rigoletto o Il trovatore, de G.Verdi, Madama Butterfly, Tosca o La Bohème, de Puccini,  Tannhäuser, de Richard Wagner, Carmen, de Bizet,  Cavalleria rusticana, de Mascagni, o Samsó i Dalila, de Saint-Saëns, són algunes de les àries que trien els 5 personatges i que s'interpreten en el concert.

L'òpera dels amics, el nou concert de gran format de Simfonova, torna a demostrar que, ¿quan la música val la pena, no pot ser només per a uns quants". No us perdeu aquest espectacle per a tots els públics.

FITXA TÈCNICA

Durada2 hores i 20 minuts

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Òpera

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX