3/5
Sense recomanacions Interessa a  
AINHOA ARTETA · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

AINHOA ARTETA · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

  • CONCERT AJORNAT, NOVA DATA: 21 DE DESEMBRE DE 2023
  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
18€ - 69€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

CONCERT AJORNAT, NOVA DATA: 21 DE DESEMBRE DE 2023

Ainhoa Arteta

Debutar amb el personatge de Mimí a La Bohème de Puccini no és fàcil. Encara menys si és sobre l'escenari del Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York. No obstant, Ainhoa Arteta ho va aconseguir, i amb nota. Aquest debut, juntament amb el premi del Concours International de Voix d'Ópera de París, van ser l'inici d'una trajectòria brillant.

Entre els seus grans èxits destaquen el seu paper a Cyrano de Bergerac juntament amb Plácido Domingo a San Francisco Opera i al Teatro Real; La Bohème al Metropolitan i La Scala de Milà, Otello a La Corunya, Turandot, Carmen i La Bohème al Liceu, Dialogues des Carmelites, Eugene Oneguin i Simon Boccanegra a ABAO, l'estrena a París de l'òpera Le dernier jour d'un condamné, Don Carlo a l'Òpera d'Oviedo i Don Giovanni al Teatro Real, entre altres.

Tot i això, Ainhoa Arteta no busca encasellar-se en actuacions operístiques, és per això que també ofereix recitals i concerts amb grans mestres com Sir Neville Marriner, Christian Badea, i Pablo González, i pianistes com Marco Evangelisti, Rubén Fernández Aguirre, Malcolm Martineau i Javier Carmena.

Javier Carmena

Va néixer a Añover de Tajo (Toledo). A l'edat de 10 anys va entrar a formar part la 'Escolania del Real Monasterio de San Lorenzo del Escorial', on ben aviat va destacar com a intèrpret de piano i va arribar a ser solista en nombroses ocasions. Va iniciar els estudis musicals amb professors de la pròpia Escolania i va passar després al Conservatorio Padre Antonio Soler de San Lorenzo del Escorial on va finalitzar amb la màxima qualificació l'especialitat de piano.

Ha estat professor de Cant, història de la música i llenguatge musical a l'Escolania des de l'any 2000. Membre del Cor de la Comunitat de Madrid des del 2006 i des del 2008 fins al 2010 va ser director musical i artístic de la Escolanía del Escorial. Té gravats més de 20 discos com a cantant, director i pianista.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

CONCERT AJORNAT, NOVA DATA: 21 DE DESEMBRE DE 2023

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX