3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Setmana Santa a la Costa Amalfitana

Setmana Santa a la Costa Amalfitana

  • Sortida al 14 d'abril
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1060€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona ¿ Nàpols

Presentació als mostradors de Vueling de la T1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol de les 07.25 hores en direcció Nàpols. Arribada prevista a les 09.25 hores. Visita guiada a peu al centre històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquest és el cor de la ciutat: els carrerons, els tallers dels artesans, les innumerables meravelles artístiques, els cafès, les llibreries¿ Visitarem el cèlebre claustre de les Clarises, amb parets plenes de frescos en colors clars envoltant un bellíssim jardí, un racó on trobareu una tranquil·litat que contrasta amb el bullici exterior,. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per continuar visitant el centre de la ciutat de la mà de la nostra guia acompanyant: la plaça del Plebiscit, l'exterior de l'Òpera San Carlos i el carrer Toledo, entre d'altres. A l'hora convinguda, sortida cap a Sorrento. Allotjament a l'Hotel Cesare Augusto 4* o similar. Sopar. Allotjament a l'hotel.


DIA 2
Sorrento ¿ Costa Amalfitana ¿ Sorrento

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a fer un recorregut panoràmic per la península de Sorrento i la costa Amalfitana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La visita ens permetrà conèixer Sorrento, la pintoresca ciutat bressol del limoncello. Recorrerem aquesta costa de paisatges impressionants farcida de petits pobles mariners i farem un parada al mirador per fotografiar Positano, amb les casetes de diferents colors. A continuació, ens desplaçarem fins a Amalfi, on visitarem la catedral d'estil àrab-normand i la font barroca de Sant Andreu. Dinar. A la tarda, amb vaixell, farem el recorregut d'Amalfi a Maiori per veure els petis pobles que s'aboquen cap al mar. A l'hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Capri

Esmorzar a l'hotel. Avui, dedicarem el dia a visitar la bonica illa de Capri. Ens embarcarem en vaixell ràpid des del port de Sorrento fins a Capri, on ens trobarem amb un guia local que ens acompanyarà a fer la visita de l'illa per descobrir-ne els llocs més emblemàtics. Aquesta illa es va fer famosa per ser lloc d'estiueig de famosos ja fa molts anys i segueix tenint un aura glamurosa però el que realment impressiona és la seva bellesa natural: els faraglioni (tres grans roques situades molt a prop de la costa), la Grotta Azzurra (gran cova natural amb aigües de blau intens) i nombroses cales i racons costaners. Dinar. A l'hora convinguda, retorn en vaixell ràpid cap a Sorrento. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 4
Sorrento ¿ Pompeia i el Vesuvi ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Tot seguit ens desplaçarem fins al volcà Vesuvi, on qui ho vulgui tindrà l'oportunitat d'arribar fins la boca del volcà. En acabar farem una para per Dinar .Sortida cap a Pompeia, l'espectacular ciutat romana que va resultar sepultada per l'erupció del Vesuvi i on podrem admirar les estructures de les cases típiques romanes, les termes, la casa de Neptú i la palestra. A l'hora convinguda, sortida cap a l'aeroport de Nàpols. Sortida en vol directe a les 21.30 hores. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida al 14 d'abril

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament


No inclosos
Esmorzar del primer dia i begudes
Extres de caràcter personal i propines
Taxes aèries: 35€ Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
14
abr.
Setmana Santa a la Costa Amalfitana
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Setmana Santa a la Costa Amalfitana
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

COMPARTEIX