3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Orquestra Clàssica Conservatori del Liceu

Orquestra Clàssica Conservatori del Liceu

  • Conservatori Liceu - Barcelona
5€
-50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Orquestra Clàssica serà la gran protagonista d'una vetllada musical on podreu gaudir amb aquest projecte que aglutina l'eina pedagògica i la pràctica acadèmica a través d'una proposta artística de gran interès per al públic amant de de les grans obres del simfonisme universal.

L'Orquestra, dirigida per¿Daniel Mestre, ens interpretarà en aquesta ocasió la Simfonia núm. 3 de F. Schubert i la Suite del Lladre en quatre moviments amb música original dels alumnes de quart curs de composició, Ferran Reig, Laura Rodríguez, Somayed Heidarvand i Manel Palacín.

El Liceu Jove es presenta com una proposta musical molt atractiva que contribueix a que els alumnes es preparin plenament per al seu salt al món professional mentre estan en el seu període de formació. Proporciona també una gran oportunitat als amants de la música de la ciutat per accedir a repertoris de gran interès i múltiples formats (des de la intimitat de la música de cambra fins al gran format de les produccions simfòniques i operístiques), així com amb una gran varietat estilística (des de grans obres líriques fins al repertori contemporani i de nova creació, passant pel jazz i la música moderna).

Gràcies al mecenatge de la Fundació ¿la Caixa", el públic pot accedir a una gran oferta musical en un magnífic espai, l'Auditori Conservatori Liceu, un espai localitzat al cor del barri del Raval de la ciutat de Barcelona, plenament consolidat i reconegut com un dels millors del seu tipus en el nostre país.

Tu hi poses la Música, Nosaltres et portem a l'escenari!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX