3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Carlota Flâneur · +QueMúsica 2022

Carlota Flâneur · +QueMúsica 2022

  • Dijous 1 de desembre | 19:00h
  • B travel Xperience - Barcelona
exclusiu
INVITACIONS
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Reserva invitacions

DESCRIPCIÓ

Dijous 1 de desembre a les 19h a B Travel Xperience · Avinguda Diagonal, 512, 08006 Barcelona

Fa una mica menys de dos anys, Carlota Flâneur irrompia a l'escena musical amb Brains, un primer EP en què mostrava de forma tímida però convincent, el seu pop tendre i colorit. Tot just uns mesos després ens presentava la seva particular visió del See you again de Tyler, The Creator, cançó amb què definitivament va demostrar que el seu fort era el pop en majúscules. Amb aquests precedents, quedava clar que el seu primer disc no podria defraudar¿i així ha estat.

'Uncertainty', el primer disc de Carlota Flâneur, explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, oferint-nos un resultat extraordinari i brillant, amb cançons que freguen la perfecció, que es claven a la memòria i que t'introdueixen a un univers de fantasia, on habiten totes les dimensions de Carlota Flâneur. Resulta inqüestionable com Carlota Flâneur ha evolucionat en tot just dos anys. Comptant novament amb Ferran Palau per a la producció d'Uncertainty, ha mantingut la seva proposta cromàtica i de suau cadència, però ara la seva música emana una personalitat única, totalment reconeixible, deixant clar que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita. Sigueu benvingudes a l'univers Flâneur.

Després de l'èxit de la presentació el 17 de novembre a la Sala Sidecar de Barcelona, Carlota Flâneur ens acompanyarà en un nou +QueMúsica amb la complicitat de the B Travel Xperience.

+QueMúsica, el cicle de trobades que dona l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 1 de desembre, 19:00h

CATEGORIES

ADREÇA

Avda. Diagonal, 512
08006 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dj.
01
des.
Carlota Flâneur · +QueMúsica 2022
19:00 h B travel Xperience
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Carlota Flâneur · +QueMúsica 2022
19:00 h B travel Xperience - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

COMPARTEIX

Registrant-te

Processantlo