3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Oasis de la impunidad

Oasis de la impunidad

  • Teatre Lliure de Gràcia - Barcelona
29,00€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 15% de descompte per la Comunitat TRESC.

 

*****

Després de l'èxit internacional de Paisajes para no colorear, la companyia xilena La Re-Sentida presenta un espectacle de dansa en l'aportació del Teatre Lliure al festival Dansa metropolitana 2023.

Davant del quadre gegant d'un fantasma que no para de plorar, es desplega un espai opressor i liminar on éssers despresos de tota civilitat són instruïts per exercir i rebre violència, dansar belles coreografies i lloar imatges virils. Cossos adoctrinats per inspirar por i fer regnar el terror, la simple presència dels quals configura `l'espectacle del poder'.

Una peça que indaga de manera abstracta en les formes de violència que habiten i desborden els cossos policials de les nostres societats democràtiques, i que evoquen la dessacralització del cos humà com a l'única forma d'adoctrinament, de càstig i de control.

L'ORIGEN

Inspirat en l'estallido social, la revolta social que va recórrer els carrers de Santiago de Xile el 18 d'octubre de 2019 i que va omplir la Plaza Dignidad, Marco Layera i la seva companyia Teatro La Re-sentida emprenen una reflexió coreogràfica sobre la naturalesa de la violència que, a Xile, ha tancat la policia i els ciutadans en una dialèctica permanent. Aquest examen de les motivacions sistèmiques i individuals de la violència se centra, en particular, en el cantó de qui l'exerceix. Què connecta la convicció individual i la disciplina forçada? Qui mou els fils entre bambolines? Com es pot desencadenar l'agressió de les víctimes? I: qui pot retre comptes a l'oasi d'impunitat? Sis actors, dos ballarins i una escultura viva s'embarquen a la recerca de respostes.

FITXA TÈCNICA

DireccióMarco Layera
Intèrprets:

Diego Acuña

Nicolás Cancino

Lucas Carter

Mónica Casanueva

Carolina Fredes

Imanol Ibarra

Carolina de la Maza

 Pedro Muñoz

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Carrer de montseny, 47
08006 - Barcelona

Teatre Lliure de Gràcia
Carrer de montseny, 47, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX