3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cómo Bailan los Caballos Andaluces
Cómo Bailan los Caballos Andaluces

Cómo Bailan los Caballos Andaluces

  • Del 23 al 25 de setembre
  • Reial Club de Polo de Barcelona - Barcelona
45 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

25 cavalls portats des de la Fundació Real Escola Andalusa de l'Art Eqüestre domats per Rafael Soto, Ignacio Rambla, Manuel Ruíz, José Gutiérrez, José María Sánchez, Juan Rubio, Belén Bautista, Juan José Verdugo i José Molina ballaran al so de la música original composta especialment pel compositor Manuel Carrasco per a aquest espectacle de domatge d'alta escola.

Al 1996 arribava a Barcelona el millor espectacle eqüestre, amb una assistència de més de 6.000 persones. A l'octubre de 1999, aproximadament 18.000 persones abarrotaven el Palau Sant Jordi per a presenciar la coreografia que més de 25 cavalls de la Real Escola Andalusa de l'Art Eqüestre de Jerez de la Frontera els oferien. Al març de 2007, la ciutat comtal acolliria de nou aquest espectacle de gran bellesa visual i plàstica amb gran èxit de públic, necessitat d'un xou d'aquestes característiques. 26 anys després d'aquesta primera exhibició, torna a Barcelona, i després d'un gran reconeixement a nivell internacional, `Com Ballen els Cavalls Andalusos'.

Sens dubte, la millor mostra d'art eqüestre del món que podrà veure's al setembre en el Real Club de Polo de Barcelona, dins del marc del Concurs Internacional de Salts Oficials (CSIO). Catalunya és una comunitat amb una gran tradició i cultura eqüestre, on tant aficionats com especialistes del món del domatge i equitació, poden gaudir del món del cavall.

Aquest espectacle, juntament amb la resta de programació hípica que ofereix el Real Club de Polo de Barcelona al llarg de tot l'any, sota el paraigua de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), consolida Barcelona com una de les capitals preferides pel món eqüestre i acosta el gust pel cavall a la societat en general.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC.

ADREÇA

Av. Dr. Marañón, 19-31
08028 - Barcelona

Reial Club de Polo de Barcelona
Av. Dr. Marañón, 19-31, 08028 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX