3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Los hermanos Cubero · 24è Banco Mediolanum Festival del Mil·lenni
Los hermanos Cubero · 24è Banco Mediolanum Festival del Mil·lenni

Los hermanos Cubero · 24è Banco Mediolanum Festival del Mil·lenni

  • 12 d'octubre 2022 | 21:00h
  • Teatre Coliseum - Barcelona
REGAL CLUB
Per a
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

LOS HERMANOS CUBERO

Llança una moneda a l'aire. Si surt cara, et toquen Los Hermanos Cubero de Errantes Telúrico: expansius, curiosos i orgullosament impurs. Si surt creu, et toquen els de Proyecto Toribio: recollits, clàssics i orgullosament purs. En qualsevol cas, sigui com sigui la cara que t'hagi sortit, no oblidis que sempre es tracta de la mateixa moneda: la que Enrique i Roberto Cubero ja van encunyar en 2010 quan van començar la seva carrera demostrant que, en qüestions de folklore, la tradició i la modernitat són el mateix.

Existeix la temptació de considerar que aquest llançament de dos discos en un, cadascun amb el seu títol, és una suma de dos àlbums diferents. I sí. Però també no.

Errantes Telúrico, per descomptat, és un projecte que surt cap a fora i cada cançó inclou una col·laboració amb un artista convidat. Mirant cap a fora o mirant cap a dintre, Los Hermanos Cubero continuen sent un dels grups més lliurepensadors de la música espanyola, sigui folk o sigui el que sigui.

Pep Gimeno Botifarra

Ha cantat amb tots els grans noms de la música del nostre territori, des d'Al Corte fins a Obrint Pas, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Mireia Vives, Ciudad Jara' En els últims 13 anys ha publicat 9 discos i ha rebut un bon nombre de reconeixements (Premi Ovidi, Premi Enderrock, Premi Carles Santos de la Música Valenciana, Distinció al Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana, Medalla d'Honor del Consell Valencià de Cultura). És transgeneracional. Ell, però, no es considera músic, sinó només `cantaor¿ i ferrer orgullós de ser valencià.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

12 d'octubre 2022 | 21:00h

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

Teatre Coliseum - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX