3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mercats de Nadal d'Hamburg, Bremen i Lübeck

Mercats de Nadal d'Hamburg, Bremen i Lübeck

  • Sortida el 4 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1030€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona ¿ Hamburg

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 06.00 hores per sortir en el vol LH1817 de les 07.55 hores en direcció Hamburg, via Múnic. Arribada prevista a les 12.30 hores i trasllat a l`hotel per deixar maletes i dinar. A la tarda, anirem al Mercat de Nadal que està situat davant de l'ajuntament de la ciutat, on trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb les famoses paradetes de gluhwein. Disposareu de temps lliure en aquest mercat. Sopar i allotjament a l'hotel Hyperion 4* o similar.


DIA 2
Hamburg

Esmorzar a l'hotel. Al matí començarem la visita de la ciutat. Passarem pel riu Alster i els seus canals on trobarem l'"Speicherstad", un complex de magatzems d'arquitectura gòtica fets amb maons de l'època ¿Grunderzeit", frontons i torres curioses, considerats actualment els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica. D'entre ells el més important de la ciutat és el pont de Zollenbrücke, que data del segle XVII. També tindrem l'oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la seva proximitat al port. Des d'aquí iniciarem una navegació pel port i ens explicaran la importancia d'aquest, essent el més gran d'Alemaya i un dels de més trànsit del món. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per més racons de la ciutat i mercats. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Hamburg ¿ Bremen ¿ Hamburg

Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l'Ajuntament, l'estàtua de Roland, l'Església Liebfrauenkirche i la Weserpromenade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz, on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil: els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l'edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, uns dels més encantadors d'Alemanya. A l'hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 4
Hamburg ¿ Lübeck ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Al matí, ens dirigirem a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric, on podrem apreciar l'estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, els dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. Dinar en un restaurant. En acabar, trasllat a l'aeroport d'Hamburg per sortir en el vol LH031 de les 19.00 hores en direcció a Barcelona, via Frankfurt. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 4 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament


No inclosos:
Dinar del primer i últim dia. Begudes no incloses
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
Taxes aèries de 100€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dg.
04
des.
Mercats de Nadal d'Hamburg, Bremen i Lübeck
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Mercats de Nadal d'Hamburg, Bremen i Lübeck
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX