3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mercats de Nadal de Nuremberg

Mercats de Nadal de Nuremberg

  • Sortida el 6 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1125€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Regensburg - Nuremberg

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 6.00 hores. Sortida en el vol directe LH1817 a les 7.55 hores en direcció a Munic. Arribada prevista a les 9.55 hores i trasllat a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Realitzarem la visita guiada d'aquesta ciutat medieval, on destaca el pont de pedra ¿Steinerne Brücke" i la Catedral de Sant Pere. Dinar. A la tarda visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d'artesans i on gaudirem de temps lliure. A l'hora convinguda, ens desplaçarem fins a Nuremberg. Arribada a l'Hotel NH Collection Nürnberg 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Nuremberg
Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a visitar Nuremberg. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita continuarà cap a l'antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l'església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. Dinar. Aquesta tarda disposarem de temps lliure per recórrer un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Nuremberg - Rothenburg ob der Tauber - Nuremberg

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia visitarem Rothenburg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d'entramats de fusta. D'aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el seu mercat nadalenc que compta amb més de 500 anys de tradició. A l'hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Nuremberg - Augsburg - Munic - Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d'Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l'antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral. Dinar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1816 de les 19.50 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 21.55 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.


Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 6 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa, amb vol directe des de Barcelona a Munich, anada i tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Tàxes aèries de 115€
Esmorzar del primer dia i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dt.
06
des.
Mercats de Nadal de Nuremberg
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Mercats de Nadal de Nuremberg
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX