3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: El futur no és el que era, 1001 secrets de la Barcelona burgesa i Cazeneuve i la revenja dels desvalguts

Llibres: El futur no és el que era, 1001 secrets de la Barcelona burgesa i Cazeneuve i la revenja dels desvalguts

  • Fins exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

1001 Secrets De La Barcelona Burgesa

Els indians van ser els iniciadors dels anys daurats de la gran burgesia barcelonina. Comerciants, aventurers, fills de bona família o simplement gent humil amb ganes de millorar, van tornar a Catalunya carregats de diners que van invertir en fàbriques, cases, artistes, comerços, hospitals... Sense ells el passeig de Gràcia no existiria com a tal, ni la Renaixença, el Modernisme o el mateix Eixample. Aquest llibre fa un retrat de la burgesia barcelonina, una atenció especial als diferents fotogrames que componen la seva vida: saber com es divertien, on estiuejaven, a quins llocs es reunien, com eren les seves relacions socials, etc.

El futur no és el que era

El futur no és el que era és la crònica d'una generació desencantada, a qui li ha tocat viure una època privada d'heroismes. Una exploració d'allò que ens somou a través de quatre personatges que podrien ser qualsevol de nosaltres. És la descripció de l'egoisme primari que marca les nostres decisions i de la il·lusió i l'inconformisme que s'hi barregen. El Kai, la Francina, l'Helena i el Jep són quatre figures que s'han avorrit de pedalar en cercles. Quatre adolescents atrapats en cossos madurs, que exploren els límits del que és correcte, del que és desitjable i del que fantasiegen en trencar. Quatre antiherois que ho canviarien tot només per l'oportunitat de tornar enrere i escriure un futur més singular i memorable.

Cazeneuve i la revenja dels desvalguts

Enric Cazeneuve torna a Barcelona el maig de 1909 per establir-se al carrer Balmes número 6. Seductor, bon vivant i cosmopolita, retrobarà el seu amic de joventut, Cinto Brescó, redactor de La Vanguardia, amb qui haurà d'investigar una sèrie d'assassinats misteriosos i despietats, aparentment inconnexos. També comptaran amb l'ajut de la Filo, una peculiar minyona d'idees avançades. La ciutat, convulsa uns mesos abans de l'esclat de la Setmana Tràgica, és l'escenari d'uns crims que afecten tots els estaments socials i per als quals la policia de l'època no està preparada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX