3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Immunitat

Immunitat

  • del 2 de juliol al 7 d'agost
  • La Villarroel - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI

Sis persones són convidades a participar en un mostreig demogràfic. Es busca millorar la gestió política en el cas de l'arribada de futures crisis. Aquestes persones han estat reunides en una sala, els han assignat una xifra i els han donat una capseta amb únicament dos polsadors: Un de verd i un de vermell. La intel·ligència artificial els preguntarà com volen actuar en cada un dels casos que els plantegi i aquestes persones hauran de votar si hi estan a favor o si hi estan en contra. Aparentment molt senzill. Aparentment molt fàcil de resoldre. Però hi ha un problema. Totes les decisions s'hauran de prendre per unanimitat. Tots han de votar el mateix.

La ràbia i la frustració aviat afloraran per posar en perill el sistema democràtic que els planteja la computadora. La pressió, la necessitat i els nervis, posaran a prova les seves habilitats per fer-se entendre, per convèncer, per seduir o per comprendre als altres.

CLAIM/DESTACAT: És possible entendre's amb una persona que pensa el contrari que tu?

 

SOBRE L'ESPECTACLE I L'AUTOR

Aquesta proposta teatral, que barreja realitat i ficció especulativa, és un joc que farà sacsejar tant els personatges com el públic. Ens anirem identificant ara amb un i ara amb l'altra i haurem de determinar quin dels sis personatges té més raó o quin dels sis en té menys. Un thriller que ens convidarà a esbrinar què s'hi amaga darrere d'aquests enigmàtics personatges.

Immunitat constitueix una nova immersió en el territori entre la realitat i la ficció del dramaturg i director Jordi Casanovas, creador de muntatges basats en documents estrictament reals com ara Ruz-Bárcenas, Alguns dies d'ahir o Jauría, a més de peces vistes al Grec com Port Arthur (2016) o VALENCiANA (2019). El dramaturg ha firmat també comèdies com Idiota, Un home amb ulleres de pasta o Mala broma i drames com Una història catalana o La dansa de la venjança.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJordi Casanovas
DireccióJordi Casanovas
Durada90 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Mercè Pons /Vicenta N'Dongo /Borja Espinosa /Òscar Muñoz /Javier Beltrán /Ann Perelló /Carla Tovias

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

C. Villarroel, 87
08001 - Barcelona

La Villarroel
C. Villarroel, 87, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX