3/5
Sense recomanacions Interessa a  
LLIBRES: Sol solet, Un talp al meu jardí i Puzzle On és l'Estel·la?

LLIBRES: Sol solet, Un talp al meu jardí i Puzzle On és l'Estel·la?

  • Fins exhaurir existències.
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

Sol solet, de Roser Argemí i Noemí Fernàndez Selva (Estrella Polar)
En Martí, un nen molt despistat, surt un dia a la muntanya sense capa ni barret. A mig camí comença a fer molt fred. Tot cantant, intentarà convèncer el sol perquè l'escalfi amb els seus rajos (a partir de 3 anys).

On és l'Estel·la? Diari del confinament, de Toni Galmés i Comanegra
Hola! Soc l'Estel·la, la vostra amiga que no para quieta i s'amaga entre tota mena de multituds. El 2020 ha estat un any de poques aglomeracions, hem hagut de mantenir moltes distàncies i fer bondat per lluitar contra un virus molt malxinat. Però dels pitjors moments també en podem treure anècdotes per somriure, això fa salut, i aquí se'n recullen una bona colla que tots hem viscut durant aquests mesos. Atreviu-vos a completar el trencaclosques de les meves memòries de confinament! (200 peces).

 

Un talp al meu jardí, de Martí Gironell i Coner Codina (Estrella Polar)

En Felip és un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep. El talp els diu que fa molta estona que corria pels túnels i galeries que havia fet per sota terra i que no aconseguia trobar el camí cap a casa seva. Resulta que tots els forats tenien alguna trampa. En Felip està molt trist i en Quim i en Pep el volen ajudar. Però per això hauran de baixar a sota terra. Al costat d'en Felip, els dos germans viuran una aventura subterrània, descobriran tot un món i quan tornin a pujar a la superfície seran conscients del què hi ha sota els seus peus i com n'és d'important respectar-lo.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències.

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX