3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
NUA (Radiografia d'un trastorn)
NUA (Radiografia d'un trastorn)

NUA (Radiografia d'un trastorn)

  • Del 27 al 30 d'abril i Del 1 al 1 de maig
  • Sala Versus Glòries  - Barcelona
20,00 €
16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

És un monòleg, amb tocs d'humor, que actua de diàleg amb el públic, on podrem viure en directe una confessió, la revelació d'un secret, sense quarta paret ni xarxa.

Tornar a casa després d'anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d'un trastorn d'alimentació. D'això parlarem a NUA (Radiografia d'un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant restricció/abús. Inclús quan parla de la "bellesa real". De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d'això també se'n surt.

L'actriu situa al públic al límit entre la ficció i realitat, en un joc escènic entre cinc vàters, una webcam i tot d'elements audiovisuals que ens portaran a viatjar amb la protagonista per a comprendre com se sent des de dins viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

NUA neix de la necessitat de parlar dels patrons apresos partint d'un treball d'introspecció del dolor i de documentació amb companyes, amigues, mares, germanes... Neix de la necessitat de parlar d'una realitat i donar veu a totes aquelles dones que no han pogut parlar o que no saben com fer-ho.

  • Text seleccionat en la convocatòria de textos "on el teatre batega" 21-23.
  • Espectacle coproduït amb el Teatre Principal de Palma de Mallorca, en exhibició a la Sala Versus Glòries i en gira amb la Sala Flyhard.
  • L'ATAPIB, Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears, ha atorgat el premi a Millor Actriu a l'Ann Perelló per la seva interpretació a l'obra "Nua (Radiografia d'un trastorn)".

FITXA TÈCNICA

AutoriaText: Ann Perelló i Andrea Ros
Direcció Marta Aran
Durada60 minuts
IdiomaCatalà / mallorquí
Intèrprets:Ann Perelló

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català / mallorquí

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C/ Castillejos 179
08013 - Barcelona

Sala Versus Glòries
C/ Castillejos 179, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 1 h. abans de començar l¿espectacle

Compra les teves entrades a través del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX