3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Trio Meraki

Trio Meraki

  • 17 d'octubre
  • Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
10€
8€
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

El Trio Meraki es forma l'any 2019 al Conservatori Superior de Liceu sota tutela del pianista Enrique Bagaría, i rebent masterclasses de Catherine Manson. Tot i la seva recent carrera professional, ja han estat convidats a tocar al Cicle de Concerts ¿Afinitats" de la Sala Parés, a la Casa Rússia de Barcelona, i han participat en diversos projectes del Conservatori del Liceu.
El seu repertori abasta des del primer classicisme amb Haydn, passant pel tardà de Beethoven, la música espanyola amb Turina, l'impressionisme de Fauré, la música eslava de Dvokák, el nacionalisme rus de Shostakovich i Rakhmàninov, i fins a la música contemporània del mestre Salvador Brotons.

Els seus components han estat premiats en més d'una dotzena de concursos nacionals i internacionals.

Blanca Albert (violí) estudia amb el professor Corrado Bolsi, becada per la Fundació Ferrer-Salat. Comença els seus estudis al Conservatori d'Ontinyent amb Herminio Ortega i es forma paral·lelament amb Santiago Juan. És alumna de Miguel Colom a l'Acadèmia Baremboin-Said de Sevilla. En el pla orquestral és membre titular de la JONC i academista de la Mahler Chamber Orchestra.

Miquel Fuentes (cello) estudia amb la professora Amparo Lacruz al Conservatori Superior del Liceu, amb una de les Beques d'Excel·lència de la Fundació de Música Ferrer-Salat. Va rebre una menció d'honor a la prova final del Concurs Internacional de Cello Pau Casals 2020. Ha estudiat en diversos programes de música, inclòs el Meadowmount amb Hans Jørgen Jensen i a l'Acadèmia Reial Saline amb Frans Helmerson.

Miquel Gusi (piano), estudia amb el mestre Stanislav Pochekin, becat per la Fundació Ferrer-Salat. Comença els seus estudis a l'Escola de Música de Cornellà de Llobregat amb Albert Andreu, i posteriorment amb Carmen Amat. Cursa els estudis professionals al Conservatori de Liceu sota tutela d'Olga Kobékina. Ha ofert recitals a ciutats com Berlín, Barcelona, Tenerife, Oviedo, Marbella, Estepona i Vic, entre altres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

17 d'octubre

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dg.
17
oct.
Trio Meraki
18:00 h Auditori de Cornellà
Cornellà De Llobregat
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Trio Meraki
18:00 h Auditori de Cornellà - Cornellà De Llobregat  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX