3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Ordesa, Mont Perdut i racons del Pirineu Aragonès

Descobreix Ordesa, Mont Perdut i racons del Pirineu Aragonès

  • Consulta les sortides
  • Promoviatges - Barcelona
565€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Punts d'origen ¿ Benavarri ¿ Graus ¿ Aínsa

Sortida des dels nostres punts d'origen cap a Lleida, pobles de la franja i arribada a Benavarri, centre de la Baixa Ribargorça. En aquesta localitat, farem un parada a la famosa Xocolateria Brescó, artesans xocolaters des de 1875. Després de delectar-nos amb aquests excel·lents xocolates continuarem fins a Graus, a l'encreuament dels rius Ésera i Isàbena. Aquesta població històrica, declarada Conjunt Històric Artístic des de 1975, guarda una bella plaça major porxada amb edificacions de diferents colors entre les que destaca l'Ajuntament de la Vila. Dinar. A la tarda, continuarem fins a Aínsa. Allotjament a l'Hotel Mesón de l'Aínsa. Sopar i allotjament.

Dia 2
Aínsa ¿ Canó d'Añisclo ¿ Aínsa

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí, anirem cap a Escalona i l'ermita de Sant Urbez en furgoneta pujant per l'interior del Canó d'Añisclo, profund congost que durant segles ha anat esculpint el riu Bellós. Farem un recorregut a peu fàcil de 45 minuts tot veient el saltant d'aigua del riu Aso i, de retorn, visitarem el poble de Buerba. Aquesta població de muntanya és coneguda pels seus carrers empedrats i per les seves xemeneies tronc-còniques, típiques d'aquesta zona del Pirineu. Dinar a l'hotel. A la tarda, farem una visita a peu d'Aínsa. El seu casc antic, en un turó dominant l'encreuament del riu Ara amb el Cinca, ha estat des de sempre un punt neuràlgic de la comarca del Sobrarbe. Els seus carrers de cases medievals, la seva plaça major i la Col·legiata de Santa Maria són els edificis més destacats. Tot aquest patrimoni ha estat declarat des de 1965 com a conjunt històric artístic i, sens dubte, és un dels pobles més bonics de la península. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Aínsa ¿ Benasc ¿ Aínsa

Esmorzar a l'hotel. Durant el dia d'avui, visitarem un dels racons més espectaculars del Pirineu Aragonés: la vall de Benasc, on es troba la glacera més alta de la serralada i de l'Estat, l'Aneto-Maladeta. Amb el nostre autocar ens mourem per la vall del riu Ésera i el Congost de Ventamillo, pas estret que funciona com a port d'entrada a la Vall de Benasc. Pararem al poble que dona el nom a la vall i passejarem pel seu casc històric de cases senyorials dels segles XVI-XVII. En acabar, remuntarem la vall fins arribar a ¿Llanos de l'Hospital¿, antic refugi pel viatger i actualment acollidor restaurant-hotel, envoltat de pics de més de 3.000 metres com l'Aneto-Maladeta. Dinar. A la tarda, tindrem temps per fotografiar aquest entorn idíl·lic abans d'iniciar el retorn a Aínsa. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Aínsa ¿ Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut ¿ Aínsa

Esmorzar a l'hotel. Al matí, anirem a la vall d'Ordesa per conèixer l'altra vessant del Parc Nacional. Aquest parc és el més antic de la península, des de 1918 ja es té cura de la seva fauna i flora, a més de ser Patrimoni Mundial de la Biosfera. Remuntarem la vall del riu Ara fins a Torla i, des d'allà, descobrirem amb furgonetes els diferents miradors del parc des d'on podrem veure el saltant d'aigua de la ¿Cola de Caballo¿, el Mont Perdut i la Bretxa de Rotllan entre altres indrets preciosos. Dinar. A la tarda, passejarem per la població de Torla. La imatge de la seva església parroquial amb el massís del Mondarruego al fons és una de les postals més fotografiades del Pirineu. En acabar, retorn a Aínsa. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5
Aínsa ¿ Torreciudad ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Al matí, deixarem Aínsa i vorejant l'embassament del Grado arribarem al santuari marià de Torreciudad, on es guarda la talla romànica de la venerada Verge de Nostra Senyora dels Àngels de Torreciudad. El que més destaca d'aquest singular lloc és el temple modern d'obra vista fet per l'arquitecte Heliodoro Dols, el seu retaule d'alabastre de l'escultor català Joan Mayné i tot el conjunt de l'esplanada. La seva situació privilegiada, en un turó vora l'embassament, li dona un atractiu especial a l'edifici del santuari. Farem una visita guiada i, en acabar, ens desplaçarem cap a Benavarri. Dinar. A la tarda, retorn als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.
¿ Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L'ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut amb recollida a diferents poblacions
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats
Allotjament segons itinerari
Assegurança bàsica d'assistència en viatge
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges


Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia
Propines
Extres de caràcter personal
Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX